Přejít k hlavnímu obsahu

Fanoušci nejvíce věří eEriness a SINNERS AC. Kdo ve skupině B dnes uspěje?

18. 3. 2023 | 13:25 Counter-Strike 2 MČR
Generální a titulární partner letošní mistrovské sezóny ve hře Counter-Strike: Global Offensive si pro fanoušky starší 18 let u prvních vysílaných zápasů sezóny připravil hezkou nabídku sázkových příležitostí. Na Tipsportu si můžete vsadit nejen na vítěze zápasů, ale také skupin.
Tipsport MČR CS:GO 2022
Tipsport MČR CS:GO 2022
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Sobota bude patřit bojům ve skupině B, která má hlavního favorita v podání eEriness. Universe je ale v BO1 střetnutí určitě mohou potrápit, kurz je opravdu lákavý. Vybrat si ale nemusíte jen výhru jednoho z týmu, v kurzové nabídce najdete také handicapy, počty odehraných kol či nastřílené killy vybraných hráčů.

Sázky na zápasy prvního kola
Sobota 16:00
 Česká republika eSuba vs.  Slovensko SINNERS AC
Kurzy na výhru: 2.89 x 1.35
Sobota 17:00
 Česká republika eEriness vs.  Česká republika Universe
Kurzy na výhru: 1.08 x 5.78

Další možností je přímo si tipnout vítěze dané skupiny. V pátek proměnili nejnižší kurz favorité ze SINNERS, na eEriness je však ještě překvapivě ještě nižší. Papírově vyrovnaná skupina B ale ukrývá několik návnad pro sázku na outsidery. Například na eSubu kurzy letí vzhůru, která si už vyměnila kurzy se SINNERS AC.

18+ Hrajte zodpovědně. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Sázky na vítěze skupiny B
Skupina B
 Česká republika eEriness1.30
 Česká republika Universe4.00
 Česká republika SINNERS AC10.00
 Slovensko eSuba20.00
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.