Přejít k hlavnímu obsahu

Evropa proti slavnému streamerovi. Tyler1 poslal trollům ostrý vzkaz

20. 3. 2023 | 12:06 League of Legends Příběh
Tyler „Tyler1“ Steinkamp dorazil do Evropy s jediným cílem - dostat se do Challengeru, nejvyšší divize v League of Legends. Někteří hráči na serveru EUW jsou ale proti. Snaží se slavnému tvůrci cestu co nejvíce znepříjemnit. Americká hvězda se ale nevzdává a stoupá vzhůru. Po dosažení Diamondu měl Tyler1 pro své trolly jasný vzkaz. „Na snipování nezáleží,“ věří slavný streamer.
Populární streamer Tyler1
Populární streamer Tyler1
Zdroj: Riot Games (s povolením)

Ameriku ovládl, v Koreji dosáhl Masteru, nyní je na řadě Evropa. Tyler „Tyler1“ Steinkamp je na začátku další dlouhodobé výzvy. A zatím je i přes veškeré překážky úspěšný.

Za čtyři dny odehrál T1 94 her (v době psaní). Nasadil ohromné tempo, díky kterému se za několik desítek hodin vyškrabal na evropském serveru do Diamondu. První větší milník Tyler nikterak neslavil. Vyjádřil se především k tomu, co jej na EUW potkává.

„A jdi do p*dele, Evropo,“ začal ostře streamer. „Prvních patnáct hodin jste v queue a snipujete mě. Ale šli jste spát, co? Nechali jste mě tři hodiny bez výzvy. Nezáleží na tom, jak moc snipujete,“ řekl Tyler1.

ARAM turnaj

Často se Tyler1 setkal s hráči, jejichž „posláním“ bylo ztížit streamerovi cestu za vítězstvím. Základem byla ofenzivní jména proti Tylerovi nebo Americe. Následovala toxicita a feeding.

Internetem koloval především víkendový zápas, na konci něhož měl jeden z Tylerových spoluhráčů skóre 0/43. „Každý máme špatné hry,“ bral streamer situaci s nadhledem.

Ani takové hry Steinkampovi v postupu nezabránili. V pondělí ráno se pohyboval v Diamondu 2. „Mám větší vášeň, větší zápal a větší swagger než vy, s*áči. Přestane vás to bavit a skončíte jako dnes,“ vzkázal Tyler trollům. „Díky za Diamond, pitomci,“ dodal.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).