Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední šance! Zapoj se do Galaxy Gaming Live s odměnami přes šedesát tisíc korun

Mobilní hráči se konečně dočkali. Oznamujeme Galaxy Gaming Live! Akci přinášíme s partnerem Samsung. Dva herní tituly, čtyři kvalifikace a soutěžení o celkový prize pool 64 000 kč na offline finále. Nejen to nabízí tato akce.
Galaxy Gaming Live
Galaxy Gaming Live
Zdroj: PLAYzone

Hledáme nové legendy mobilního esportu! Staň se jednou z nich v rámci turnajové série Galaxy Gaming Live od společnosti Samsung a PLAYzone a soutěž ve hrách Brawl Stars a Asphalt9: Legends o výhru v celkové hodnotě 64 000 Kč. Nejdřív tě bude čekat kvalifikace, konající se ve dvou termínech, a pokud v ní uspěješ, postoupíš až do velkého offline finále. To se bude odehrávat 16. 4. ve Vodafone PLAYzone Aréně na pražském Chodově. 

První turnajový titul - Brawl Stars - je již klasikou mezi mobilními tituly. Tato hrdinská MOBA hra odstartuje cestu na event již v sobotu 25. března od 18:00, kdy začne první ze dvou kvalifikací.

Hraje se systémem single elimination ve formátu Power Match BO3BO3. Pouze dva nejlepší týmy  z každé kvalifikace postoupí do offline finále, jež se uskuteční v neděli 16. dubna ve Vodafone PLAYzone Areně. Druhá šance v podobě kvalifikace čeká hráče o týden později.

Druhým z titulů, který zažije svou premiérů, je závodní pecka Asphalt 9.

Kvalifikace nás zavedou do různých zemí, ve hře totiž existuje nezměrné množství okruhů. Závodit se dá v Himalájích, Grónsku či New Yorku.

První kvalifikační série odstartuje ve středu 29. března, ty proběhnou v soubojích 1v1 v systému single elimination BO5 jízd. I v této hře postoupí do offline finále z každé kvalifikace nejlepší dvojice.

Harmonogram Galaxy Gaming Live
Harmonogram Galaxy Gaming Live
Zdroj: PLAYzone

Jak již bylo zmíněno, offline finále se uskuteční pro obě hry v neděli 16. dubna ve Vodafone PLAYzone Aréně, kde si hráči zahrají o prize pool 64 000 Kč.

Pokud uvažujete zda v tento den do VPA dorazit, neváhejte. V rámci celé akce pro vás bude připraven kromě přenosu turnaje i doprovodný program, který postupem času odhalíme. Samozřejmě, pokud vám jakékoli důvody neumožní naší Arenu navštívit, vysílání poběží i online na jednom z našich Twitch kanálů.

Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!