Přejít k hlavnímu obsahu

Tipsport CS:GO Praha klepe na dveře. Vsaďte si na vítěze zápasů i celého turnaje

24. 3. 2023 | 08:50 Counter-Strike 2 MČR
Rozlosování skupin prvního velkého turnaje domácí sezóny přitopilo pod kotlem. Uzavřená kvalifikace už nabídla spoustu parádních zápasů i hvězdných akcí, o tomto víkendu si ale vše budete moci vynásobit minimálně třemi. Starší 18 let si navíc mohou zpříjemnit sledování díky kurzové nabídce Tipsportu, která je na souboje česko-slovenské špičky připravena.
Tipsport MČR CS:GO 2022
Tipsport MČR CS:GO 2022
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

V pátek, jen hodinu po poledni, to vypukne. Tipsport CS:GO Praha začne skupinou A, která je mnohými nazývána skupinou smrti. Čistě z hlediska předpokladů to nejde vidět jinak, stále však jde o první turnaj sezóny a dění bude nevyzpytatelné na všech frontách. Jednoduché to nebudou mít ani bookmakeři, jenž musejí připravit co nejlepší kurzovou nabídku. I podle nich bude vše vyrovnanější než v kvalifikaci.

Největší klasikou je možnost si vsadit na vítěze samotných zápasů. Přibývat do nabídky budou jak další duely v průběhu turnaje, tak i alternativní možnosti s handicapy, počtem kol nebo killy vybraných hráčů. Připomínáme jen, že úvodní duely probíhají ve formátu BO1, až všechny následující budou jako BO3 série.

Kurzy na úvodní zápasy turnaje
Vítěz vlevoSkupina AVítěz vpravo
2.41 Česká republika Entropiq vs.  Česká republika SINNERS1.50
1.70 Česká republika ENTERPRISE vs.  Slovensko Sampi.Tipsport2.03
Vítěz vlevoSkupina BVítěz vpravo
1.18 Česká republika Dynamo Eclot vs.  Slovensko SINNERS AC4.28
2.23 Česká republika Cryptova vs.  Česká republika eEriness1.58

Jestli máte doma křišťálovou kouli, tak byste měli zbystřit u sázek na vítěze jednotlivých skupin. Především u „skupiny smrti“ by správný odhad mohl být opravdu ziskový. Vybrat si můžete jak vítěze, tak postupující.

Ve skupině A se nejvíce věří SINNERS, milovníci rizikových sázek naopak pokukují po Sampi.Tipsport. Ve skupině B jsou karty na vítěze rozdány jasně, možná překvapivě ale mají eEriness nižší kurz než Cryptova.

Už s předstihem si můžete vsadit také na absolutního vítěze prvního velkého turnaje letošní sezóny, případně na postup do finále (umístění v TOP 2). Kurzy na umístění jsou navíc doplněny variantami ANO/NE na nejlepší týmů pětici podle bookmakerů. Na výběr jsou také duely, kdo se z dané dvojice klasifikuje lépe.

Kurzy na umístění v celém turnaji
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.