Přejít k hlavnímu obsahu

Slavný streamer o Diablu 4: Hra má obrovský potenciál

24. 3. 2023 | 10:12 Gaming
Asmongold se podělil se svými fanoušky o první dojmy z nové hry Diablo 4. Po několikadenním hraní beta verze má pár přípomínek, které publiku sdělil ve svém videu na YouTube, kde popsal všechna negativa a pozitiva. Pokud se do oficiálního vydání, které je naplánováno na 6. června, podaří vše opravit, hra má prý obrovský potenciál ovládnout RPG scénu.
Asmongold sdílí své pocity ze hry Diablo 4
Asmongold sdílí své pocity ze hry Diablo 4
Zdroj: YouTube.com

Jeden z největších a nejznámějších Twitch streamerů Zack „Asmongold“ Hoyt se podělil o svoje dojmy a postřehy z beta verze hry Diablo 4, která vyšla 17. března. 

Již od první zmínky o Diablu 4 v roce 2019 fanoušci netrpělivě čekají na jeho finální vydání. Minulý rok byl pro ně přelomový, protože se na předávání cen oficiálně potvrdilo datum vydání 6. června 2023 s tím, že pár měsíců předem vyjde samozřejmě beta verze.

S beta verzí přišly také problémy, které se do oficiálního vydání budou vývojáři snažit odstranit. Jeden z největších přišel hned ze začátku, čekací fronty byly nekonečné a po přihlášení servery často padaly.

„Překvapila mě míra jednoduchosti,“ zmínil Asmongold ve videu. Oproti ostatním RPG projektům jako například Path of Exile je prý hra velmi jednoduchá a není tak komplexní. Pokud prý vyřeší veškeré problémy, má šanci být solidním ARPG doplňkem.

„Není to legrace, honit davy, které jsou naprogramované tak, aby od vás celou dobu utíkaly. Kinematografie sice není úžasná, ukazuje však vaši postavu v cutscénách zatraceně dobře,“ vyjádřil se Asmongold také k hratelnosti a kinematografii. 

Ke konci udělil Asmongold beta verzi hry solidních 8,5/10 s tím, že ještě je na čem pracovat a co upravovat. Jinak je prý velmi dobrá a v budoucnu má veliký potenciál být přelomovou RPG hrou. Jednu z mála věcí, kterou vytknul, byl boj z blízka. Ačkoliv je celkový bojový systém zábavný a příjemný, co se boje z blízka týče, přišel mu otravný.

Štítky: Asmongold, diablo