Přejít k hlavnímu obsahu

Klidná jízda. Cryptova a Sampi.Tipsport postupují do play-off

26. 3. 2023 | 18:20 Counter-Strike 2 Reportáž
Poslední den základní části Tipsport CS:GO Praha I je minulostí. Čtveřice mančaftů se rvala o poslední dvě volná místa v play-off, kde už čekali SINNERS a Dynamo Eclot. Outsider z eEriness nebyl proti Cryptově úspěšný. Následně zvítězili Sampi.Tipsport v duelu proti Entropiqu.
Cryptova na MČR
Cryptova na MČR
Zdroj: Radim Madarász/PLAYzone

Sampi.Tipsport 2:0 Entropiq (16:4, 16:12)

Ani druhý špíl nedělního programu nepřinesl vyrovnanou bitvu. Podobně jako v utkání mezi Cryptovou a eEriness, i souboj Sampi.Tipsport a Entropiqu nabídl jen dvě mapy - jednu vyrovnanější a jednu demoliční.

Na Ancientu byli Sampi.Tipsport ve veliké pohodě. Ani kola s velikou výhodou Entropiq nezvládal, proti rozjetému soupeři se trápil. Na konci svítila u Entropiqu čtyřka.

Mirage byla o poznání napínavější. I přes horší první polovinu se Entropiq dostal do tempa a ohrožoval svého soka. Ten si i díky vyhraným kolům s horší ekonomikou došel pro vítězství 16:12 a postup do play-off.

Cryptova 2:0 eEriness (16:12, 16:6)

Očekával se vyrovnaný souboj. Oba týmy už se ve skupinové fázi Tipsport CS:GO Praha I jednou potkaly, když Cryptova zvítězila 16:14 a jen těsně postoupila do upper bracketu.

První mapa, kterou byla Mirage, sobotní duel často připomínala. Vyrovnaná kola, celky se rvaly o každý bod. Nakonec však byla ostravská organizace úspěšnější a na Ancient šla ve vedení.

Na svém picku ukázala Cryptova svou opravdovou sílu. Kromě prvních několika kol se nedokázali eEriness svému soupeři vyrovnat a po 22 kolech na turnaji skončili. Cryptova tak postupuje do play-off.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).