Přejít k hlavnímu obsahu

Letošní premiéra před živým publikem. Doraz na play-off Tipsport CS:GO Praha

4. 4. 2023 | 18:45 Counter-Strike 2 MČR
Jen několik dní nás dělí od víkendu, o kterém se nejlepší týmy dosavadních bojů utkají o první titul domácí sezóny. Tipsport CS:GO Praha nabídne tři dny zábavy nejen na online streamu, ale také ve Vodafone PLAYzone Areně, kde se play-off odehraje. Dorazit fandit můžeš i ty!
Tipsport CS:GO Praha
Tipsport CS:GO Praha
Zdroj: PLAYzone

SINNERS a Dynamo Eclot si ve skupinách počínali nejlépe a mezi čtyři nejlepší týmy postoupili bez porážky. Ze druhých míst postoupili Sampi.Tipsport a Cryptova, kteří je ve vyřazovací části o víkendu 7. až 9. dubna doplní. Hrát se bude nejen o stovky tisíc korun, ale také o sebevědomí a dobrou pozici do zbytku sezóny.

Vůbec poprvé budou boje o titul probíhat formou Double Elimination pavouka, na rozdíl od loňského roku, kde prohra v semifinále znamenala pád do boje o třetí místo. Tenhle systém zkoušíme právě pro fanoušky, kteří si ve všech třech dnech budou moci vychutnat dva BO3 zápasy. To je 6 hodin té nejlepší zábavy!

Vyhraj CS:GO skin u nás na Instagramu
Vyhraj CS:GO skin u nás na Instagramu
Foto: PLAYzone

Play-off Tipsport CS:GO Praha bude první domácí offline akcí letošního roku, každý tým se tak bude chtít ukázat. Totéž platí ale i pro jejich příznivce, jejichž podpora může být pomyslným šestým hráčem. Celá vyřazovací část proběhne v esportovém centru Vodafone PLAYzone Arena, kam můžeš dorazit fandit i ty!

Namísto prodeje vstupenek probíhají rezervace stolů. V tento moment je na každý den volných ještě několik míst, tak neváhej a omrkni web, kde najdeš i rozmístění arény. Pokud však neplánuješ dorazit s partou kamarádů, nebo nepotřebuješ sedět u stolu, přijít můžeš i bez rezervace. Fanoušci jsou vždy vítáni!

Harmonogram Tipsport CS:GO Praha

  • Pátek 7. 4. od 14:00 – úvodní BO3 zápasy
  • Sobota 8. 4. od 14:00 – finále WB a boj o přežití
  • Neděle 9. 4. od 14:00 – finále LB a grandfinále
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.