Přejít k hlavnímu obsahu

Nabídka hovoří jasně. Tipsport CS:GO Praha bude bitvou SINNERS proti světu

3. 4. 2023 | 14:28 Counter-Strike 2 MČR
Ze dvanácti týmů se po dvou hracích víkendech kvalifikovaly do play-off pouze čtyři nejlepší. SINNERS, Dynamo Eclot, Sampi.Tipsport a Cryptova se o víkendu 7. až 9. dubna utkají o první titul domácí sezóny a 250 tisíc korun do kapsy. Jak vidí jejich šance bookmakeři?
Tipsport MČR CS:GO 2022
Tipsport MČR CS:GO 2022
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

V pátek ve 14:00 to vypukne. SINNERS vs. Cryptova je na první pohled zápas s jednoznačným favoritem, ostravský celek ale největšímu favoritovi na výhru uštědřil na úvod sezóny debakl 16:2. Mapu mu sebral také na loňském Tipsport MČR CS:GO, takže opravdu nešlo o jeden výstřel do tmy. Kurzová nabídka jednoznačně favorizuje hříšníky, ale příznivci Ostravanů si mohou vychutnat šťavnatý kurz svého outsidera.

Druhý duel prvního kola play-off je v papírových předpokladech o mnoho vyrovnanější. Dynamo Eclot prošli skupinou naprosto suverénně bez jediné porážky, zatímco Sampi.Tipsport museli projít skupinou smrti. Díky tomu, co ale ukázali, jim bookmakeři poměrně věří a kurzy jsou v podstatě vyrovnané. Hodně lákavý by pro vás tak mohl být kurz 1.86 na to, že druhé semifinále dojde do rozhodující třetí mapy.

Kurzy na úvodní zápasy turnaje
Vítěz vlevoSemifinále WBVítěz vpravo
1.11 Česká republika SINNERS vs.  Česká republika Cryptova5.48
1.80 Česká republika Dynamo Eclot vs.  Slovensko Sampi.Tipsport1.90

Kromě vítězů samotných zápasů si starší 18 let mohou vsadit na rozmanitou škálu příležitostí. V nabídce Tipsportu můžete vyzkoušet přesný výsledek map i série, různé handicapy na kola či mapy, nebo si třeba vybrat, který tým na 1. mapě jako první získá 5/8/11 kol. Fanoušci konkrétních hráčů mají možnost vsadit na více nebo méně killů či headshotů, stejně jako na vítěze pistolového kola či počet zneškodněných bomb.

Nebudete mít čas na sledování zápasů a využívání live kurzů, ale máte svého favorita na titul? Tak to je tady právě pro vás možnost vsadit si před startem turnaje na celkového vítěze. Vsadit si u všech týmů, kromě Cryptovy, také můžete na skutečnost, že turnaj nevyhrají. Ve Vodafone PLAYzone Areně to bude vřít!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Kurzy na vítěze celého turnaje
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.