Přejít k hlavnímu obsahu

nEophyte podlehli Alternate. V turnaji končí

5. 7. 2008 | 17:06 Counter Strike 1.6
Paříž/ Český tým nEophyte završil svou pouť základní skupinou ESWC Masters. V posledním soutěžním utkaní na turnaji podlehl klubu Alternate. S favorizovanými Němci sehrál vyrovnanou partii předvším v prvním poločase. Soupeř zvítězil jen těsně o bod 8:7. Po přestávce ale nEophyte herně odpadli a prakticky německému celku darovali vítězství.V základní skupině B tak nakonec obsadili dělené předposlední místo se ziskem tří bodů. Závěrečná bilance zní jasně: jediné vítězství a tři porážky. Přesto mohou Češi odjíždět z Paříže spokojeni. V konfrontaci s elitní špičkou totiž rozhodně nezklamali. Po dramatickém a vyrovnaném utkání s Mousesports drželi krok i s dalším německým týmem Alternate.nEophyte - Team Alternate 8:16 (7:8)Jednoznačné vítězství soupeře se nerodilo snadno. Český tým na mapě inferno znovu opanoval první kolo a byl na dobré cestě k bodovému úniku. Následovala ale takřka stejná situace jako v předchozím utkání s Mousesports. Neophyte nedokázali odrazit soupeřovo eco a nešťastně tak ztratili úvodní výhodu. Češi bojovali o snížení. Favorizovanému soupeři byli poměrně vyrovnaným soupeřem a k opětovnému vedení se přiblížili za stavu 7:7. Poslední kolo ale připadlo do náruče Alternate. Vyrovnaná hra z první půle se po přestávce doslova vytratila. Němci na svého soupeře vlétli se vší vervou a záhy začali dominovat. Alternate vítězili sedm kol v řadě a bezmocný český tým reagoval pouze jediným bodem.
Výchozí obrázek

Paříž/ Český tým nEophyte završil svou pouť základní skupinou ESWC Masters. V posledním soutěžním utkaní na turnaji podlehl klubu Alternate. S favorizovanými Němci sehrál vyrovnanou partii předvším v prvním poločase. Soupeř zvítězil jen těsně o bod 8:7. Po přestávce ale nEophyte herně odpadli a prakticky německému celku darovali vítězství.

V základní skupině B tak nakonec obsadili dělené předposlední místo se ziskem tří bodů. Závěrečná bilance zní jasně: jediné vítězství a tři porážky. Přesto mohou Češi odjíždět z Paříže spokojeni. V konfrontaci s elitní špičkou totiž rozhodně nezklamali. Po dramatickém a vyrovnaném utkání s Mousesports drželi krok i s dalším německým týmem Alternate.

nEophyte - Team Alternate 8:16 (7:8)
Jednoznačné vítězství soupeře se nerodilo snadno. Český tým na mapě inferno znovu opanoval první kolo a byl na dobré cestě k bodovému úniku. Následovala ale takřka stejná situace jako v předchozím utkání s Mousesports. Neophyte nedokázali odrazit soupeřovo eco a nešťastně tak ztratili úvodní výhodu.

Češi bojovali o snížení. Favorizovanému soupeři byli poměrně vyrovnaným soupeřem a k opětovnému vedení se přiblížili za stavu 7:7. Poslední kolo ale připadlo do náruče Alternate. Vyrovnaná hra z první půle se po přestávce doslova vytratila. Němci na svého soupeře vlétli se vší vervou a záhy začali dominovat. Alternate vítězili sedm kol v řadě a bezmocný český tým reagoval pouze jediným bodem.

I přes jednoznačnou porážku manažer Roman Buchářek své svěřence chválil. "Je to škoda, ale uhráli jste skvělé výsledky," řekl bezprostředně po utkání. Především v prvním poločase dokázali silnému soupeři pořádně zavařit. Prohraného utkání nelitovali ani samotní hráči. Z turnaje ESWC Masters totiž odchází se vztyčenou hlavou.