Přejít k hlavnímu obsahu

Děvčata na ESWC končí. Na Dánky nestačila

5. 7. 2008 | 21:23 Counter Strike 1.6
Paříž/ Podobně jako nEophyte v mužském Counter-Strike turnaji, i dívky z eSuby dnes ukončili svou štaci na velkolepém turnaji ESWC Masters v Paříži. Československá sestava nevyhrála jediné ze dvou utkání a se soutěží se loučí posledním místem. Po úvodní těsné porážce s Nifaculty nestačily na Dánky z klubu Aurora Gaming. Favorizované soupeřky prakticky dominovaly od úvodu zápasu a československý tým na mapě nuke k ničemu nepustily.eSuba - Aurora Gaming 7:16 (4:11)Zatímco do premiérového utkání eSuba vstoupila famózně, start druhého duelu se jí ale vůbec nevydařil. Tradiční úspěch při úvodních kolech se vytratil. Dánky si po klíčovém prvním bodu vypracovaly obrovský náskok. Těžily především z hladkých průniků na A lokaci, kterou soupeřky bránily jen stěží. Z vysokého vedení soupeře eSuba začala ukrajovat až za stavu 1:8. Závěr prvního poločasu se již nesl ve vyrovnaném duchu a oba týmy získaly po třech bodech.Ani změna stran eSubě nepomohla. Československá sestava se na mapě nuke trápila a znovu prohrála úvodní důležité kolo. Děvčata se chytla se až po prohraném ecu a dvěma body v řadě snížila stav na 5:13. To už ale bylo na obrat pozdě. Dánské soupeřky měly otěže nad vývojem utkání pevně ve svých rukou a dotáhly zápas do vítězného konce.Porážce mimo jiné přihlížel i manažer eSuby Ladislav Dyntar. I přes brzký konec na turnaji je s výsledky dívčího týmu spokojen. "Zahrály velice vyrovnaný zápas s jedním z nejlepších týmů zde a v jednu chvíli jsem věřil, že jim vítězství už neunikne," řekl hodinu po utkání. "Druhý zápas byl již o poznání horší, bylo vidět, že dánský tým na ESWC náležitě trénoval. Celkově se jednalo o velice povedenou akci a věřím, že holky získaly cenné zkušenosti," dodal závěrem.
Výchozí obrázek

Paříž/ Podobně jako nEophyte v mužském Counter-Strike turnaji, i dívky z eSuby dnes ukončili svou štaci na velkolepém turnaji ESWC Masters v Paříži. Československá sestava nevyhrála jediné ze dvou utkání a se soutěží se loučí posledním místem. Po úvodní těsné porážce s Nifaculty nestačily na Dánky z klubu Aurora Gaming. Favorizované soupeřky prakticky dominovaly od úvodu zápasu a československý tým na mapě nuke k ničemu nepustily.

eSuba - Aurora Gaming 7:16 (4:11)
Zatímco do premiérového utkání eSuba vstoupila famózně, start druhého duelu se jí ale vůbec nevydařil. Tradiční úspěch při úvodních kolech se vytratil. Dánky si po klíčovém prvním bodu vypracovaly obrovský náskok. Těžily především z hladkých průniků na A lokaci, kterou soupeřky bránily jen stěží. Z vysokého vedení soupeře eSuba začala ukrajovat až za stavu 1:8. Závěr prvního poločasu se již nesl ve vyrovnaném duchu a oba týmy získaly po třech bodech.

Ani změna stran eSubě nepomohla. Československá sestava se na mapě nuke trápila a znovu prohrála úvodní důležité kolo. Děvčata se chytla se až po prohraném ecu a dvěma body v řadě snížila stav na 5:13. To už ale bylo na obrat pozdě. Dánské soupeřky měly otěže nad vývojem utkání pevně ve svých rukou a dotáhly zápas do vítězného konce.

Porážce mimo jiné přihlížel i manažer eSuby Ladislav Dyntar. I přes brzký konec na turnaji je s výsledky dívčího týmu spokojen. "Zahrály velice vyrovnaný zápas s jedním z nejlepších týmů zde a v jednu chvíli jsem věřil, že jim vítězství už neunikne," řekl hodinu po utkání. "Druhý zápas byl již o poznání horší, bylo vidět, že dánský tým na ESWC náležitě trénoval. Celkově se jednalo o velice povedenou akci a věřím, že holky získaly cenné zkušenosti," dodal závěrem.