Přejít k hlavnímu obsahu

TOP 10 CZ/SK streamerek: Březen ve znamení dvou jmen. Koho diváci nejvíce sledovali?

4. 4. 2023 | 17:09 Twitch
Měsíc březen byl vy vodách českého Twitche rozdělen do dvou kategorií. První dvě nejsledovanější streamerky měly totiž co do počtu zhlédnutých hodin dvakrát tolik, co kterékoliv konkurence. Trůn je opět ve známém vlastnictví, ale na vrchol se dere další hvězda. Jaké bylo pořadí v posledním měsící?
TOP 10 CZ/SK
TOP 10 CZ/SK
Zdroj: Twitch

1. místo

Klasicky a s přehledem. Kdo jiný než Tereza „itsterez“ Herzánová se opět může chlubit nejvyššími čísly za měsíc březen. Za 31 dní jí diváci věnovali 55 932 zhlédnutých hodin, čímž potvrdili pravidelnou kvalitu vysílání. Pouze jediná streamerka z naší top desítky byla online více hodin než itsterez, jenže věrní diváci pravidelně dochází zvyšovat čísla a dosadit tak českou Twitch jedničku na trůn.

Tereza „itsterez“ Herzánová
Tereza „itsterez“ Herzánová
Zdroj: Twitch

2. místo

Stříbrná Theresa“ TheresaBlueberry“ Borůvková se probojovává výš a výš. Poměrně nová tvář v našem žebříčku pokračuje v nabírání čísel a ocitá se tak mezi nejsledovanějšími streamerkami v tuzemsku. Přesně 43 319 hodin bylo zhlédnuto diváky, přičemž se může navíc těšit z pravidelně nejpočetnějšího publika. Anonymní přiznání, hudba a nějaká ta hra v jejím podání se zdá být správným receptem úspěchu.

TheresaBluesberry
TheresaBluesberry
Zdroj: Twitch

3. místo

První bronz si připisuje Anna „Andullie“ Raunigrová s 26 133 zhlédnutými hodinami. Streamerka byla opět věrná klasickému pokecu a vyzkoušela různou variaci her. Jde sice o její nejvyšší umístění, ale čísla se stejně jako u její konkurence, krom první dvojice pochopitelně, oproti předchozím měsícům lehce snížila.

Andullie
Andullie
Zdroj: Twitch

4. místo

V těsném závěsu se umístila Lucie „Arennthia“ Zemanová. Jejích 23 288 zhlednutých hodin na stupně vítězů nestačilo, i tak se jedná o jedno z nejvyšších umístění. Tentokrát zkusila streamerka během jediného měsíce hned 33 různých herních titulů, přičemž byla online nejdéle ze všech na našem seznamu.

Lucie „Arennthia“ Zemanová
Lucie „Arennthia“ Zemanová
Zdroj: Twitch

5. místo

S dalším těsným odstupem se v březnovém žebříčku nachází Marie „mayyya“ Linartová. 22 846 hodin jí sice zařídilo místo v horní polovině, ale kvůli méně odvysílaným hodinám nestačila na konkurentky. Většinu veškerého obsahu tvoří pokec a komentování jiné tvorby. Nejvíce diváků ale nalákala venku.

Marie „mayyya“ Linartová
Marie „mayyya“ Linartová
Zdroj: Twitch
Jaké je pořadí na dalších místech elitní desítky?
6. místoKipinka20 410 zhlédnutých hodin
7. místofufinkaa19 634 zhlédnutých hodin
8. místoViktorkaa18 588 zhlédnutých hodin
9. místohenicek17 143 zhlédnutých hodin
10. místoClaina16 083 zhlédnutých hodin
Štítky: Twitch, TOP 10 CZSK
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.