Přejít k hlavnímu obsahu

Trilogie končí. Dokončí Cryptova vítězný hattrick nad obhájci titulu?

9. 4. 2023 | 12:45 Counter-Strike 2 Příběh
Třetí zápas mezi SINNERS a Cryptovou během Tipsport CS:GO Praha I bude tím nejdůležitějším. Kdo vyhraje, postoupí do finále turnaje s celkovým prize poolem 430 tisíc korun. Podaří se ostravské organizaci znovu porazit trojnásobné mistry ČR? Nebo SINNERS navážou na sobotní vítězství nad Sampi.Tipsport?
Cryptova vs. SINNERS
Cryptova vs. SINNERS
Zdroj: PLAYzone

Trilogie SINNERS vs. Cryptova v rámci Tipsport CS:GO Praha I napíše v neděli svůj velkolepý konec. V prvních dvou dílech se dařilo více Cryptově. Ta si nejdříve v kvalifikaci smlsnula na libereckém mančaftu 16:2, následně v play-off porazila SINNERS po totální demolici na třetí mapě.

Tři mapy se daly předpokládat, Cryptova se proti SINNERS v posledních měsících často ukáže v dobrém světle. Byl to ale průběh Anubisu, který mnohé šokoval.

Na teroristické straně, která je většinou na Anubisu favorizovaná, vyhráli oskar a spol. jen tři kola. Totální dominance Cryptovy. Konečný výsledek? 16:4.

Hattrick vítězných špílů proti SINNERS může Cryptova dokonat ve finále lower bracketu. Ostravský celek již několikrát ukázal, že jej není radno podceňovat. To samé však lze říct o SINNERS.

Na loňském Tipsport MČR CS:GO to byla právě Cryptova, která v úvodním mači porazila SINNERS 16:8 a poslala jednoho z největších favoritů do lower bracketu. Ve následujících čtyřech sériích ale SINNERS prohráli jen dvě mapy a pozvedli nad hlavu další trofej.

Jedna prohraná série neznamená konec trojnásobných mistrů ČR. Na straně SINNERS je obrovská kvalita a první série nedělního programu bude perfektním předkrmem pro finálovou BO3. Finále lower bracketu začíná ve 14:00.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).