Přejít k hlavnímu obsahu

NEOFRAG zastavil domácí Francouze. OG postupují na poslední CS:GO Major

9. 4. 2023 | 14:16 Counter-Strike 2 Reportáž
Evropská organizace OG veze z evropského RMR velký úspěch. Po špatném začátku ukázal Adam „NEOFRAG“ Zouhar se svými spoluhráči velký charakter, tým se zvedl a se skóre 3-2 si zajistil jistou účast v Challenger fázi posledního Majoru v CS:GO. Jak se comeback zrodil?
OG
OG
Zdroj: HLTV.org

Po prvním dni evropského RMR to s OG vypadalo bledě. Porážky v BO1 zápasech s FaZe a GamerLegion jim daly nůž na krk, další prohra by už znamenala konec. 

Karty se však obrátily. OG svedli náročnou bitvu s portugalskými sAw, kterou dokázali vítězně ukončit na třetí mapě. Pětice degster, F1KU, flameZ, niko a NEOFRAG tak stále žila.

Další zlomový zápas, po němž poražený stále letěl domů bez žádné další šance se probojovat na poslední Major v CS:GO, přišel další den. Od soupeře 1win se čekala nepříjemná a kousavá hra plná individuálních výkonů, OG však ruským soupeřům nedali žádnou šanci a jasnou výhrou si zajistili minimálně účast v Last Chance Stage.

Poslední den však rozhodl, že se podívají přímo do Challenger fáze BLAST.tv Majoru v Paříži. Adam „NEOFRAG“ Zouhar a spol. vyzvali shodou okolností hráče pořádající země, tedy Francouze z Falcons. Obě mapy byly ze začátku vyrovnané, závěr však pokaždé patřil evropskému celku, který velmi pravděpodobně zatrhl Kennymu „kennyS“ Schrubovi další Major, protože fáze poslední naděje bude velmi našlapaná a postoupit může jen jeden.

Z 0:2 na 3:2 - otočka jako hrom! Šanci na přímý postup mají v posledním hracím dnu RMR skupiny A i Martin „STYKO“ Styk a David „frozen“ Čerňanský - MOUZ bojují s FaZe a Apeks  vyzvou B8.

Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.