Přejít k hlavnímu obsahu

OHLASY: Lepší tým vyhrál. SINNERS smekají klobouk před Dynamem Eclot

10. 4. 2023 | 14:01 Counter-Strike 2 MČR
SINNERS = Silvers? Po pátečním kole si Cryptova z úřadujících mistrů ČR dělala srandu, zkušený celek jí ale porážku vrátil a vybojoval právě zmíněný cenný kov. Druhé místo sice není pozice, na kterou jsou hříšníci zvyklí, ale vzhledem k nedávnému zásahu do sestavy je samotný postup do finále dobrý vklad do budoucna. Jaké jsou další ohlasy po play-off Tipsport CS:GO Praha?
Tomkeejs a KWERTZZ
Tomkeejs a KWERTZZ
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

SINNERS kvůli jedné prohře museli projít do finále skrze spodní pavouk, což se jim sice podařilo, ale v nedělním dni je čekaly dva BO3 zápasy po sobě, zatímco Dynamo Eclot bylo na finále svěží. „Nějakou roli to asi hrálo, ale my bychom na tohle měli být zvyklí,“ okomentoval Tomáš „Tomkeejs“ Tomka možnou únavu.

„Spíš si myslím, že jsme doplatili na to, kolik málo času jsme měli na přípravu se Simonem. Ale jsme na dobré cestě,“ zmínil nejnovější posilu. „Je to zklamání, ale myslím si, že máme dobrý základ na to, abychom příště všechno vyhráli,“ uzavřel své vyjádření. „Lepší tým dnes vyhrál,“ napsal poté na Twitter a stejná slova zopakoval i Sebastian „beastik“ Daňo. „Čeká nás spousta práce, doufám, že se z tohoto turnaje poučíme,“ doplnil kapitán.

Dzejky a anarkez
Dzejky a anarkez
Foto: PLAYzone (Milan Dobeš)

Za vítězný tým hodnotil zápas Miloš „Dzejky“ Frčo. „Absolutní spokojenost. Konečně se nám po tak dlouhé době podařilo porazit SINNERS, takže jsme velmi spokojení,“ řekl kouč. „Konečně po 50 letech porážíme SINNERS,“ napsal poté Filip „K1-FiDa“ Dvořák. „Poprvé za svoji kariéru porážím SINNERS,“ radoval se Vít „nbqq“ Pohlot.

„Já si myslím, že celkově jsme hráli výborně,“ pokračoval v rozhovoru trenér Dynama Eclot. „Vyhráli jsme spoustu pistolkových kol i mnoho clutchů, to byly podle mě zlomové momenty. Dokázali jsme to dotáhnout do vítězného konce. Po všechny dny, kdy jsme tu byli, panovala velmi dobrá nálada,“ zmínil Dzejky klíčové body. „Děkuji všem za povzbuzování, bylo mi potěšením hrát před vámi,“ uzavřel sniper Guy „anarkez“ Trachtman.

Na glosování je ještě spousta času, analytik Vojtěch „Wango“ Pres ale správně uvedl, že nedělní zápas byl pro SINNERS vůbec první prohrou ve finále domácího turnaje. Pro odpočívajícího komentátora Jiřího „Bananides“ Johanidese zase jedna vlaštovka nedělá jaro, ostatní se přidávají a už se těší, jak na tom budou všichni v Bratislavě. Progres konkurentů ale nejde diskreditovat, boj o domácí trůn se zdá být opět otevřený.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.