Přejít k hlavnímu obsahu

Turnaj o 64 000 Kč i setkání s influencery. Galaxy Gaming Live finišuje

Akce Galaxy Gaming Live míří do finiše. Již v neděli 16. dubna se ti nejlepší z kvalifikací utkají ve hrách Asphalt 9 a Brawl Stars o celkový prize pool 64 000 Kč. Součástí finále ve Vodafone PLAYzone Areně bude i doprovodný program s influencery s tématy Robloxu, Pokémonu a Brawl Stars.
Galaxy Gaming Live
Galaxy Gaming Live
Zdroj: PLAYzone

Čtyři kvalifikace v Asphalt 9 a Brawl Stars jsou minulostí. Nejlepší týmy a jednotlivci si vybojovali své místo na offline finále v chodovské Vodafone PLAYzone Areně, které se mílovými kroky blíží.

Kromě turnaje Galaxy Gaming Live o 64 000 Kč v Asphalt 9 a Brawl Stars se návštěvníci VPA v neděli 16. dubna mohou těšit na známé influencery. Do Areny dorazí Jakub Destro, sourozenci Tom a Lea a v neposlední řadě 90's kiddo.

Pro fanoušky bude připravený program v tématice Robloxu, Pokémonu a Brawl Stars včetně dalších aktivit. Podpisy, fotografie i pokec na různá témata s již zmíněnými influencery jsou samozřejmostí.

Gaming Galaxy Live

Samotného turnaje Galaxy Gaming Live se zúčastní čtyři týmy v Brawl Stars a čtyři jednotlivci v Asphalt 9. Mezi mančafty nebudou chybět Sampi nebo ex-ENTERRPISE, auta pak budou prohánět Kingzone nebo MifiFimiCZ.

Hrdým sponzorem akce je společnost Samsung, která přináší inovace nejen pro epický mobilní gaming. Objev novou dimenzi mobilního hraní s telefony řady Galaxy S23 na Samsung.cz.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).