Přejít k hlavnímu obsahu

Skin zdarma? Renegade Runner Cup poprvé přináší dva turnaje zároveň

12. 4. 2023 | 15:20 Fortnite Turnaj
Renegade Runner přichází do Fortnite, aby se připojila k sesterskému skinu Renegade Raider. I když si budete moci skin koupit, existuje způsob, jak jej můžete získat dřív a zdarma. Chce to jen zručnost a parťáka.
Renegade Runner Cup
Renegade Runner Cup
Zdroj: Epic Games

Renegade Runner bude k dispozici od 16. dubna. Jakmile se dostane do shopu, můžeme zakoupit nejen samotný skin, ale i krumpáč Renegade Star, wrap Mark of the Renegade a batoh Raider's Rucksack. 

Až do neděle ale čekat nemusíme! Zbrusu nový skin je možno získat zdarma již 12. dubna od 19 hodin v jednom z Renegade Runner Cupů.

Renegade Runner skin
Renegade Runner skin
Foto: Epic Games

Epic Games bude hostit rovnou dva turnaje současně. Jeden se odehraje v tradičním módu se stavěním. Druhý pak poběží ve stejný čas v zero buildech. Kromě společného času jsou i oba pro dvojice. Soutěž poběží po dobu tří hodin a během této doby můžou hráči nastoupit maximálně do deseti zápasů. 

Nejlepších 1 400 dvojic v každém z turnajů na evropském kontinentu vyhrává skin Renegade Runner. Získání alespoň osmi bodů zaručuje cenu útěchy v podobě emotikonu Starry Raider. Získání 16 bodů do inventáře přidá loading screen Renegade Reunion.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.