Přejít k hlavnímu obsahu

Tipy na DERBY: hráči Sparty i Slavie věří v triumf. Jaké bude skóre?

15. 4. 2023 | 11:46 EA SPORTS FC 24 Preview
Sparta vs. Slavia. Souboj odvěkých soupeřů se v sobotu 15. dubna bude opakovat po 305. Obrovsky sledovaný duel si nenechají ujít ani zástupci esportových sekcí obou mančaftů. Kdo oslaví podle hvězd Slavia esports a Sparta Esport - ENTERPRISE triumf?
Tipy na DERBY
Tipy na DERBY
Zdroj: Slavia esports/Sparta Esports - ENTERPRISE (s povolením)

Větší zápas v českém fotbale neexistuje. Dva nejslavnější kluby proti sobě. Sparta a Slavia. Další derby se blíží. Tentokrát je utkání ještě o něco vyhrocenější a očekávanější.

Hraje se o hodně. Sparta je momentálně na čele tabulky domácí nejvyšší soutěže s dvoubodovým náskokem před svým pražským rivalem. Výhra by znamenala veliký krok směrem k titulu. Ten se podle esportovců v dresu Sparta Esport - ENTERPRISE podaří.

Jan „Emerickson“ Krupička, Martin „Caster“ Štěpán i Dominik „Seron“ Čermák věří v úspěch svého týmu. „Jak jinak,“ komentoval svůj tip Seron, bývalý reprezentant Sampi, organizace Jakuba Jankta, jenž momentálně obléká rudý dres. Čermák i Štěpán tipují výsledek 3:1 pro domácí, Krupička pak odhaduje čisté konto Sparty a výhru 2:0.

Důvěru ve svůj klub mají i slávisté. Jakub „CptKubajz“ Pudil, Josef „Peposlav“ Uxa i Adam „Adulackk“ Hodina pasují do role favorita sešívané. Tipy na přesné skóre jsou ovšem opatrnější. Podle Uxy a Hodiny zvítězí Slavie rozdílem jediné branky, podle Pudila vyhrají hosté 0:2.

Derby začíná v sobotu od 19:00. Esportové derby může být na programu během finále online zastávky MČR FIFA powered by Hyundai, jehož se zúčastní Martin „Caster“ Štěpán, Dominik „Seron“ Čermák a Jakub „CptKubajz“ Pudil.

HráčTýmTip
SeronACS3:1
EmericksonACS2:0
CasterACS3:1
CptKubajzSKS0:2
PeposlavSKS0:1
AdulackkSKS1:2
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).