Přejít k hlavnímu obsahu

Agraelus, Mikýř nebo Viktor Sheen. Známá jména pomáhají

15. 4. 2023 | 18:52 Twitch
Pokud chcete podpořit dobrou věc a zároveň si užít osmihodinovou zábavu, máme pro vás tip. Z RE-PLAY studia bude živě vysílat Agraelus na svém Twitch kanále spolu s Mikýřem a dalšími známými hosty. Cílem bude vybrat co nejvíce peněz na konto projektu Ježíškova Vnoučata.
Viktor Sheen, Agraelus a Mikýř
Viktor Sheen, Agraelus a Mikýř
Zdroj: Last.fm/RealGeek.cz/mikry.shop

Hned ze startu streamu, jež je naplánován na 18:00, se mohou diváci těšit na Mikýře s Agraelem. Od 20 hodin se k nim připojí Viktor Sheen, o hodinu později pak i Smusa. To však rozhodně není všechno. Mezi další hosty se chystají třeba i Andullie nebo Fluff.

Během streamu můžete přispět libovolnou částkou a pro největšího donátora je přichystaná poslední Fofrtaška 2.0 v unikátním prémiovém bíločerném designu. Odhalení této Fofrtašky proběhne na streamu.

Veškerý výtěžek z prodeje Fofrtašek a streamu věnují SINNERS společně s Kauflandem Nadačnímu fondu Českého rozhlasu na projekt Ježíškova Vnoučata.

Ježíškova vnoučata jsou celoroční projekt Nadačního fondu Českého rozhlasu, jehož hlavním vrcholem je nejen předvánoční sbírka pro seniory, ale také otevřená finanční sbírka, díky které je možné hradit následně i po zbytek roku aktivity a potřeby seniorů v tisícovce zapojených zařízení Česka. 

Tento charitativní stream je jen jedním z příkladů, jak může herní komunita pomoci a spojit se pro dobrou věc. 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.