Přejít k hlavnímu obsahu

Další parádní spolupráce? Nejspíš se dočkáme The Last of Us ve Fortnite

16. 4. 2023 | 12:26 Fortnite Spekulace
Další parádní spolupráci by battle royale od společnosti Epic Games mohla spojit s oblíbeným herním titulem a televizní sérií The Last of Us. Informace, o kterých hráči už dlouho sní, pocházejí od samotného Donalda Mustarda, kreativního ředitele společnosti.
The Last of Us
The Last of Us
Zdroj: Naughty Dog

Donald Mustard se objevil na skotském filmovém festivalu Sands a byl zde dotázán právě na možnou spolupráci Fortnite s The Last Of Us. Tázající dostal odpověď, která okamžitě zaplavila internet. „Spolupráce by možná jednou v budoucnu mohla přijít,“ nechal se slyšet kreativní ředitel Epic Games.

Čtyři roky před vydáním Fortnite přinesli Naughty Dog a Sony světu pecku jménem The Last of Us, dobrodružnou hru z postapokalyptického světa. Titul se nakonec stal jednou z nejpopulárnějších her všech dob. Vzhledem k tomu, jak populární jsou obě hry, nikdo nepochybuje, že by spolupráce byla velmi úspěšná, podobně jako u Witchera. Kromě toho se na motivy hry natočil televizní seriál a získal fantastické recenze.

V souladu s úspěchem vývojáři připravili další díl, The Last of Us II, který byl neméně úspěšný, a proto jej následoval televizní seriál. Spolupráce by tak mohla přinést mnoho úžasné kosmetiky, včetně skinů Ellie a Joela. Mustard tento crossover prostě a jednoduše propálil, protože Donald nikdy neříká něco jen tak do větru. Nikdy. Sice zatím neznáme datum vydání potenciální spolupráce, ale myslíme, že je na co se těšit.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.