Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS vrací úder! Vyhráli devět map v řadě a do play-off míří neporažení

16. 4. 2023 | 19:32 Trackmania Reportáž
Nová éra Trackmania esportu nezačala pro SINNERS vůbec dobře. Dostali se sice mezi nejužší smetánku, ale v samotné lize skončili na posledním místě. Ve druhé části sezóny ale zkušení hráči ukazují, že stále mají co nabídnout. Na All Stars Championship si totiž zahrají o titul!
SINNERS tween a Kappa
SINNERS tween a Kappa
Zdroj: Trackmania World Tour

All Stars šampionát spojuje všechny týmy z Grand League a ty nejlepší vyzyvatele z nižších pater. Všichni se tak mají šanci ukázat v té nejtvrdší konkurenci. Nejvyšší soutěže se účastní také česko-slovenské duo reprezentující SINNERS, kterému ale Stage 1 absolutně nevyšla. Proti sedmi soupeřům nezískali Martin „Kappa“ Krompolc a Marek „tween“ Pacher ani jednu výhru a vyhlídky příliš pozitivně nepůsobily.

Stačil ale jeden hrací den v rámci All Stars Championship a hned se všechno obrátilo. Nový balíček map zřejmě hříšníkům vyhovuje mnohem více, což prokázali ve třech zápasech swissu. Nejprve 3:0 porazili ALTERNATE aTTaX, stejným výsledkem skolili také Into The Breach a cestu do play-off zakončili další čistou výhrou nad Gamers First, jedním z nejlepších týmů světa. Neuvěřitelná bilance rovná se postup z 1. místa!

Spolu se SINNERS si postup bez jediné porážky zajistili závodníci Alliance, ani jednu výhru na konto naopak nezaznamenaly špičkové týmy Solary a BDS Esport. Oba finalisté jarní části sezóny naprosto šokovali publikum, když nestačili na týmy z nižších divizí. Solary s nejúspěšnějším hráčem historie dokonce nevyhráli ani jednu mapu! Důvod je nejspíše prostý, All Stars Championship pro ně není důležitou součástí roku.

SINNERS už s předstihem znají svého soupeře, i na začátku příštího víkendu se utkají s ALTERNATE aTTaX. Německá organizace jako tým z Challenger ligy už samotné čtvrtfinále může považovat jako úspěch. Vítěz se posléze utká s lepším z dvojice Karmine Corp, Into The Breach. Ve hře je až 30 bodů do žebříčku TMWT, což jsou oproti Grand League drobné. Česko-slovenské duo ale chce uspět především kvůli sebevědomí.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.