Přejít k hlavnímu obsahu

Dívkám kralovaly Les Seules. eSuba neprorazila

9. 7. 2008 | 04:06 Counter Strike 1.6
foto: Fragbite.se

Paříž/ Atraktivní Švédky si mohou oddychnout: konečně! Dlouho čekal nejslavnější dívčí klub na velký triumf. Rok co rok jezdily Les Seules do Paříže s jediným cílem: dobýt trůn světového šampióna! Bez výsledku. Až letos mají Švédky výborně nakročeno k zisku vůbec nejcennějšího titulu na dívčí scéně. Na pařížském turnaji ESWC Masters totiž kralovaly. Zřejmě nová akvizice klubu MeetYourMakers dokonce ve finále porazila silný americký tým SK Gaming, obhájkyně loňského vítězství. Bezmála osm tisíc dolarů coby odměna za první místo putuje do správných rukou. Oba finalisté se navíc automaticky kvalifikovali na letošní ročník ESWC v San José. Karty pro srpnový podnik ve Spojených státech jsou rozdány: Les Seules se díky současné formě připisují největší naděje na titul. A to světový šampionát startuje již za necelé dva měsíce. Radost ze švédského triumfu mají rovněž u MeetYourMakers. Jen krátce před zahájením ESWC Masters totiž dívky uzavřely s klubem partnerství a na turnaji vystupovaly pod jeho křídly. Je tak pravděpodobné, že se v nejbližší době oficiálně stanou součástí týmu. Éra samostatnosti se zdá být u konce. Švédky se radují po právu. Turnajem v Paříži prošly hladce bez jediné porážky. Při cestě za titulem smetly téměř všechny hlavní favority. BadGirlsClan, emuLate a dokonce ani SK Gaming nezastavily televizní hvězdy populární stanice MTW. Les Seules jako jeden z mála dívčích týmů naplno využily svého potenciálu. Co týden se objevují na televizních obrazovkách v pořadu PlayUS. Dlouho se ale krčily ve vlastním stínu. Vystoupily z něj až nyní.Dívčí Counter-Strike turnaj na ESWC Masters se vůbec obešel bez větších překvapení. Takřka jedinou výjimkou je neúčast týmu Nifaculty v semifinále. Němky totiž patřily mezi nejvýše nasazené týmy. Mají za sebou vydařenou polovinu sezony a před turnajem oplývaly skvělou formou. Ne náhodou tak aspirovali na pařížský titul. Ovšem marně. Již ve čtvrtfinále je smetly Rusky z ForZe.Ostatní favorité ale naplnili očekávání a postoupili mezi kvarteto nejlepších. Naopak v síti základních skupin uvízla mimo jiné i eSuba. Československá sestava byla jen krůček od senzace. V úvodním duelu s Nifaculty dokonce vedla vysoko 8:1. Obrovský náskok ale brzy ztratila a Němkám posléze trestuhodně darovala vítězství.Pořadí:1. Les Seules - 7,500$2. SK Gaming - 5,000$3. emuLate4. ForZe5. Team Alternate, Aurora-Gaming, Nifaculty, BadGirlsClan9. Harmony, LowLandLions, Computex, eSuba13. PGS Gaming, PMS Clan Europe
Výchozí obrázek
lesseules-eswc-fragbite.jpg
foto: Fragbite.se

Paříž/ Atraktivní Švédky si mohou oddychnout: konečně! Dlouho čekal nejslavnější dívčí klub na velký triumf. Rok co rok jezdily Les Seules do Paříže s jediným cílem: dobýt trůn světového šampióna! Bez výsledku.

Až letos mají Švédky výborně nakročeno k zisku vůbec nejcennějšího titulu na dívčí scéně. Na pařížském turnaji ESWC Masters totiž kralovaly. Zřejmě nová akvizice klubu MeetYourMakers dokonce ve finále porazila silný americký tým SK Gaming, obhájkyně loňského vítězství. Bezmála osm tisíc dolarů coby odměna za první místo putuje do správných rukou. Oba finalisté se navíc automaticky kvalifikovali na letošní ročník ESWC v San José.

Karty pro srpnový podnik ve Spojených státech jsou rozdány: Les Seules se díky současné formě připisují největší naděje na titul. A to světový šampionát startuje již za necelé dva měsíce. Radost ze švédského triumfu mají rovněž u MeetYourMakers. Jen krátce před zahájením ESWC Masters totiž dívky uzavřely s klubem partnerství a na turnaji vystupovaly pod jeho křídly. Je tak pravděpodobné, že se v nejbližší době oficiálně stanou součástí týmu. Éra samostatnosti se zdá být u konce.

Švédky se radují po právu. Turnajem v Paříži prošly hladce bez jediné porážky. Při cestě za titulem smetly téměř všechny hlavní favority. BadGirlsClan, emuLate a dokonce ani SK Gaming nezastavily televizní hvězdy populární stanice MTW. Les Seules jako jeden z mála dívčích týmů naplno využily svého potenciálu. Co týden se objevují na televizních obrazovkách v pořadu PlayUS. Dlouho se ale krčily ve vlastním stínu. Vystoupily z něj až nyní.

Dívčí Counter-Strike turnaj na ESWC Masters se vůbec obešel bez větších překvapení. Takřka jedinou výjimkou je neúčast týmu Nifaculty v semifinále. Němky totiž patřily mezi nejvýše nasazené týmy. Mají za sebou vydařenou polovinu sezony a před turnajem oplývaly skvělou formou. Ne náhodou tak aspirovali na pařížský titul. Ovšem marně. Již ve čtvrtfinále je smetly Rusky z ForZe.

Ostatní favorité ale naplnili očekávání a postoupili mezi kvarteto nejlepších. Naopak v síti základních skupin uvízla mimo jiné i eSuba. Československá sestava byla jen krůček od senzace. V úvodním duelu s Nifaculty dokonce vedla vysoko 8:1. Obrovský náskok ale brzy ztratila a Němkám posléze trestuhodně darovala vítězství.

Pořadí:

1. Les Seules - 7,500$
2. SK Gaming - 5,000$
3. emuLate
4. ForZe
5. Team Alternate, Aurora-Gaming, Nifaculty, BadGirlsClan
9. Harmony, LowLandLions, Computex, eSuba
13. PGS Gaming, PMS Clan Europe