Přejít k hlavnímu obsahu

NEOFRAG ve formě! Večer si zahraje o postup do věhlasné Jeunesse Arény

19. 4. 2023 | 17:58 Counter-Strike 2 Reportáž
OG na turnaji IEM Rio získali druhou cennou výhru a jsou jediný triumf od postupu do play-off. Adam „NEOFRAG“ Zouhar proti fnatic zazářil a večer si může zahrát o místenku v aréně.
Adam „NEOFRAG“ Zouhar
Adam „NEOFRAG“ Zouhar
Zdroj: OG CS:GO

Pouť IEM Rio začali OG důležitou výhrou nad týmem Vitality v prodloužení. Následovala ale porážka 0:2 od Cloud9, Dmitry „sh1ro“ Sokolov nešel absolutně zastavit. K prvenství nepomohl ani clutch české hvězdy Adama „NEOFRAG“ Zouhara, který byl portálem HLTV.org zařazen mezi nejlepší akce druhého hracího dne.

Nový den s sebou přinesl nové příležitosti. Ve středu a v noci na čtvrtek se totiž uzavře složení play-off, OG jsou díky Double Elimination formátu skupin stále ve hře. Jejich dalším soupeřem byli fnatic, kteří se na nedávném RMR stali legendami pro nadcházející BLAST.tv Paris Major. IEM Rio je opravdu dobře obsazené.

OG ale v důležitém zápase ukázali, že se s Nikolajem „niko“ Kristensenem dostávají do tempa. 16:6 na Mirage, 16:5 na Vertigu a bylo hotovo. Fnatic neměli žádnou šanci a v Brazílii končí. Parádně se dařilo NEOFRAGovi, který na obou mapách zaznamenal přes 100 ADR a byl vyhlášen nejužitečnějším hráčem.

Evropská sestava má před sebou poslední krok. Zhruba od 23:00 se v boji o poslední postupové místo ze skupiny B znovu postaví týmu Vitality, který vyřadil FaZe. U takového šlágru nemůže chybět náš stream!

IEM Rio
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.