Přejít k hlavnímu obsahu

Vitality nebo Heroic? Sleduj finále IEM Rio a vyhraj krásné ceny!

23. 4. 2023 | 10:40 Counter-Strike 2 Soutěž
Intel Extreme Masters v Riu nemůže chybět ve vysílání našeho Twitch kanálu. Nejlepší světový Counter-Strike jsme se vám díky našim partnerům rozhodli zpříjemnit také doprovodnými aktivitami. Každý den můžete hrát jak o věcné ceny, tak o oblíbené FACEIT dropy.
Logitech soutěž
Logitech soutěž
Zdroj: PLAYzone

Už od samého začátku turnaje vám v každém jednom streamu losujeme krásnou cenu. Díky společnostem Datart, DEV1S a Logitech se dočkáte i o víkendu, soutěže navíc budou gradovat vyšším počtem výher.

Jak se zapojit do slosování? Stačí jen sledovat oficiální český stream PLAYzoneCZ a napsat do chatu hashtag partnera dané soutěže. Výherci budou vždy vylosováni ještě v průběhu živého vysílání soutěžního dne.

O jaké ceny se tedy bude soutěžit?

IEM Rio na českém streamu
IEM Rio na českém streamu
Foto: PLAYzone

A to ještě není všechno! Sledováním našeho streamu si o víkendu můžete přijít na FACEIT pointy formou dropů, za které si posléze můžete vyzvednout celou řadu parádních suvenýrů. FACEIT Shop ukrývá parádní skiny včetně nožů či rukavic, týmový merchandise, herní periferie nebo dokonce třeba herní notebook.

Pro získávání dropů navštivte náš kanál PLAYzoneCZ, kde ve spodní části informační sekce uvidíte tabulku FACEIT. V ní pak najdete nápis Connect with FACEIT for Drops. Zde stačí kliknout a přihlásit se do svého účtu. Poté už stačí si jen užívat ten nejlepší světový Counter-Strike a čekat, až vám zacinká oznámení o výhře.

IEM Rio
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.