Přejít k hlavnímu obsahu

Neymar na CS:GO turnaji. Brazilská fotbalová legenda se ukázala v Riu

22. 4. 2023 | 18:25 Counter-Strike 2 Zajímavost
O tom, že brazilský fotbalista reprezentující Paris Saint-Germain je veliký fanoušek Counter-Striku, ví už snad každý. Ještě nikdy se ale Neymar neukázal na esportovém turnaji, což se změnilo během IEM Rio. Jeden z nejslavnějších sportovců světa nechyběl přímo v aréně, kde se rval brazilský mančaft FURIA.
Neymar na IEM Rio
Neymar na IEM Rio
Zdroj: YouTube

Výbuch bomby, konec kola, klid. Zničehonic ale erupce  emocí a hlasité brazilské publikum. Na velké obrazovce v Jeunesse Arena se totiž objevil miláček národa Neymar Jr. Fotbalový kouzelník je v Brazílii zbožňován, jen málokdo má v zemi takové jméno.

Neymar se v posledních dnech objevoval na mnohých CS:GO fórech, když se potkal s Oleksandrem „s1mple“ Kostylievem, nejlepším hráčem v historii Counter-Striku. Svou lásku pro hru ukázal fotbalista znovu v Riu.

Úsměv do kamery v dresu FURIA a pozdrav divákům. Brazilští fanoušci byli nadšení. Neymar Jr., fotbalový bůh, je jedním z nich.

IEM Rio
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).