Přejít k hlavnímu obsahu

Šachy na trase Entropiq-eEriness. Do hry se vrací i capseN

22. 4. 2023 | 14:53 Counter-Strike 2 Spekulace
V týdnu proběhla uzávěrka soupisek na Tipsport CS:GO Bratislava, co se týče pozvaných týmů. Tam, kde dochází ke změnám, tak známe jejich další kroky.
Adejis a capseN
Adejis a capseN
Zdroj: Sampi/PLAYzone

Velkým tématem je Entropiq. Jeho hlavní sestava prochází mezinárodní proměnou, na soupisce po bratislavském turnaji zůstane z domácí scény už jen Filip „AJTT“ Dolenský. Tipsport CS:GO Bratislava bude derniérou pro Josefa „MoriiSko“ Maurence, Rudolfa „Rutk0“ Kovalčika už nyní uvidíme v jiných barvách.

Aby si Entropiq udrželi česko-slovenskou většinu, musí soupisku doplnit jiný lokální hráč, nikoliv mezinárodní posily, které byly nahlášeny jako náhradníci. S hlavním týmem se tak v uzavřené kvalifikaci ukáže Jan „pandi7o“ Holák z akademie Future. Spolu s MoriiSkem jde jen o jednorázové zalepení soupisky.

Pozvané týmy na Tipsport CS:GO Bratislava
Skupinová fázeUzavřená kvalifikace 
 Česká republika Dynamo Eclot Česká republika Entropiq
 Česká republika SINNERS Česká republika eEriness
 Česká republika Cryptova Česká republika ENTERPRISE
 Slovensko Sampi.Tipsport Slovensko SINNERS AC

Zajímavý je také pohled na akademii EIQ, jež nechybí v první otevřené kvalifikaci. Její řady totiž doplnil švédský střelec Rasmus „kreaz“ Johansson a Max „Marix“ Kugener z bývalé OG Academy či Sprout. Žádné detaily zatím známé nejsou, jejich angažmá ale rázně zvyšuje šance na úspěch a postup do uzavřené části.

Na závěr se podíváme na eEriness, kteří prošli od Tipsport CS:GO Praha největší obměnou. Chybět totiž bude jak kreaz, tak i Radim „KADIM“ Vojkůvka a Marek „kinzo“ Bílek, jenž se na zkoušku vrátil do Cryptovy. Spolu s kreazem tímto navíc končí mezinárodní pokus, neukáže se už ani Adam „WolfY“ Johansson.  Kromě Rutka se s týmem nově objeví Andrej „Adejis“ Kameništiak a velkou zelenou pušku vezme do ruky Lukáš „capseN“ Koláčný, kteří se tímto vrací na servery. Nahlášeným náhradníkem je Filip „Filixos“ Haluška.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.