Přejít k hlavnímu obsahu

VIDEO: 439 killů za osm hodin. Challenge byla rozhodnuta v poslední sekundě

23. 4. 2023 | 17:48 League of Legends Příběh
Netradiční challenge chtěl zvládnout během vysílání streamer Elekktro. 439 killů, to byla hranice, na kterou musel dosáhnout, aby splnil John Wick challenge. Přesně 439 nepřátel totiž John Wick ve všech čtyřech filmech dohromady zneškodnil. Nikdo, ani samotný streamer nečekal, jak extrémně těsný bude konec výzvy.
John Wick challenge
John Wick challenge
Zdroj: Twitter

Přes poslední hrou byl Elekktro na hranici 408 killů. Potřeboval parádní výkon a demolici soupeři, která by mu přinesla více než tři desítky zabitých nepřátel.

Všechno šlo podle plánu, před jedním z teamfightů měl Elekktro na kontě už 26 killů. Posledních pět zbývalo do úspěšného dokončení John Wick challenge.

Jeden, dva, tři, dokonce čtyři killy za několik sekund! Jediný kill stačil, jenže soupeř se rozhodl pro surrender. Elekktro nezpanikařil, rychle si běžel pro penta kill a 439. zářez. Jedinou sekundu před koncem hry nakonec challenge dokončil. „Lepší příběh nevymyslíš,“ řekl s úsměvem.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).