Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS jsou vicemistři Evropy! O titul přišli až v tiebreakeru

24. 4. 2023 | 11:17 Trackmania Reportáž
All Stars Championship byl pro Trackmania sekci SINNERS doslova znovuzrozením. Martin „Kappa“ Krompolc a Marek „tween“ Pacher dali zapomenout na poslední místo z Grand League a s bilancí 21-1 prošli až do velkého finále. Prvenství jim sice uteklo, sebevědomí je ale zpátky.
Kappa a tween
Kappa a tween
Zdroj: Trackmania Esports

3:0, 3:0 a ještě jednou 3:0. Takový průchod swiss částí mohou libereckým závodníkům jejich kolegové z CS:GO sekce jen tiše závidět. Martin „Kappa“ Krompolc a Marek „tween“ Pacher se po fenomenálním průchodu první částí však nezastavili a dvakrát 3:0 přehráli také ve čtvrtfinále ALTERNATE aTTaX.

V semifinále bohužel nedošlo na český duel, protože Into The Breach nemohli využít služeb Filipa „eLconn21“ Šprungla a s polským náhradníkem padli 0:3, 1:3. Na druhé straně pavouka se nejvíce dařilo Allianci, která za celý turnaj prohrála jen dvě mapy. Finále tak bylo šlágrem dvou týmů v parádní formě.

SINNERS se na nových mapách dařilo i ve finále, první sérii opanovali poměrně jednoznačně. Lépe vstoupili i do té druhé, ale Alliance se vzchopila a sérií tří výher dokázala finálovou bitvu srovnat. Rozhodnout tak musel tiebreaker. Prodloužení na mapě Offroad vyšla lépe Allianci a SINNERS tak končí těsně pod vrcholem.

Štítky: trackmania, SINNERS
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.