Přejít k hlavnímu obsahu

Páteční turnaj ve Valorantu! Přijď ukázat přesnou mušku

26. 5. 2023 | 10:34 VALORANT Turnaj
Ve světě již nějakou dobu probíhají profesionální soutěže, ani my nechceme zůstávat pozadu! S tradičním partnerem Predator vám tak přinášíme další porci komunitních turnajů v této oblíbené střílečce z dílny Riot Games. Slož s kamarády tým, přihlas se a podpoř komunitní turnaje i ty! Celkem se hraje o 10 000 Kč, to už je fajn balík ne?
Predator Valorant turnaje
Predator Valorant turnaje
Zdroj: PLAYzone

Značka Predator zahrnuje celou sestavu prémiových herních zařízení, které byly navrženy pro nejnáročnější hráče. Jako nová značka ve velmi konkurenčním prostředí herního průmyslu se Predator odlišuje od ostatních svojí vizí, komunikační strategií a dokonalým herním zážitkem, který nabízí svým uživatelům.

Společně jsme si připravili čtyři turnaje ve hře Valorant. První z nich startuje v pátek 5. května od 18:00. Do turnajového map poolu se vrací, stejně jako ve hře, mapa Bind, která nahrazuje Icebox. Na hráče čeká i možnost hraní nového přírůstku ve skupině agentů, kterým je Geeko. Přijď si tak tyto novinky vyzkoušet do turnajového prostředí!

Každý turnaj má dotaci 2 500 Kč, ta se vždy rozdělí mezi top 2 týmy. Celkem takto proběhne čtveřice nezávislých turnajů, což dává hráčům možnost vynechat turnaj, aniž by ztratily šanci na celkovou výhru. Turnaj probíhá formou single-eliminaiton BO1, kompletní informace jsou pak k dispozici v detailu turnaje

Predator Valorant turnaje
Harmonogram Predator Valorant komunitních turnajů:
DatumTurnaj
Pátek  5. května od 18:00Predator Valorant komunitní turnaj #1
Pátek  12. května od 18:00Predator Valorant komunitní turnaj #2
Pátek  19. května od 18:00Predator Valorant komunitní turnaj #3
Pátek 26. května od 18:00Predator Valorant komunitní turnaj #4
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!