Přejít k hlavnímu obsahu

Má inventář za více než 10 milionů korun, k penězům se ale nedostane

24. 4. 2023 | 20:28 Counter-Strike 2 Příběh
Nepříjemné období prožívá jeden neznámý obchodník se CS:GO předměty. Trader, jenž má ve svém inventáři kousky v minimální hodnotě 500 000 dolarů (cca 10,6 milionu korun), byl společností Valve na platformě Steam zabanován. VAC ban přistál na jeho účtě teprve před několika dny. Podle youtubera TDM Heyzeuse by mohlo jít o jeden z případů, kdy byl obchodník potrestán neprávem.
M4A4 | Howl
M4A4 | Howl
Zdroj: Steam (s povolením)

Spousta skinů. Kousky, o kterých si může nechat většina hráčů jen zdát. M4A4 | Howl, slavný a oblíbený AWP | Dragon Lore nebo AK-47 Case Hardened ve verzi blue gem. To vše se nacházelo v inventáři neznámého tradera.

Celkovou hodnotu sbírky tipoval TDM Heyzeus minimálně na 500 tisíc dolarů (cca 10,6 milionu korun). To už není k zahození. A rozhodně to není částka, o kterou by chtěl kdokoli přijít.

Registruj se do jedné z víkendových otevřených kvalifikací Tipsport CS:GO Bratislava!

Vypadá to, že přesně to se ale stalo. Na svém Steam účtě má totiž obchodník VAC ban. Podle youtubera, který o incidentu natočil video, by mohlo jít o chybu ze strany Valve. Čínští hráči se totiž v poslední době potýkají s podobnými problémy, kdy jsou neprávem zabanováni.

Jedno je jisté - trader prožívá krušné dny.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).