Přejít k hlavnímu obsahu

Ideální pro hráče i pracovníky. Acer představil novinky

22. 4. 2023 | 10:19 PR článek
Perfektní mašiny pro gaming, ale i notebooky se zaměřením na produktivitu a kreativitu. To i mnohé víc představila společnost Acer. Na trh přichází například Predator Orion X, Chromebook Spin 714, nebo nová řada TravelMate. První zmíněný je ideální pro gaming, Chromebook Spin 714 pomáhá především vysoké produktivitě. TravelMate, jak napovídá samotný název, je perfektním pomocníkem pro hybridní pracoviště.
Ideální pro tvůrce a pracanty
Ideální pro tvůrce a pracanty
Zdroj: Acer

Predator Orion X s obrovským výkonem

Nový herní stolní počítač Predator Orion X se vyznačuje designem inspirovaným sci-fi, který bude vyhovovat kutilům, a využívá procesor až Intel® Core™ i9-13900KS 13. generace a grafickou kartu až NVIDIA® GeForce RTX™ 4090.

Konstrukce inspirovaná vesmírnou kapslí byla vytvořena s několika „zónami“ pro umístění CPU, GPU a systému kapalinového chlazení, což umožňuje dosáhnout u stolního počítače této velikosti působivého výkonu.

Tento upgradovatelný herní počítač je také vybaven odnímatelným magnetickým předním krytem a kovovými bočními panely, které chrání důležité vnitřní součásti, a v horní části kolébkou pro náhlavní soupravu připomínající mechanickou ruku.

Přesné specifikace, ceny a dostupnost se u všech produktů v článku liší v závislosti na zemi prodeje. Další informace o dostupnosti, specifikacích a cenách produktů na konkrétních trzích získáte na adrese www.acer.cz.

Predator Orion X
Predator Orion X
: Acer

Predator Triton 17 X a Predator Helios Neo 1 - Mašiny stvořené pro gaming

Zbrusu nový elegantní a výkonný počítač Predator Triton 17 X (PTX17-71) spojuje sofistikovaný minimalistický design s hardwarem připraveným na hry. Osloví hráče a profesionály, kteří chtějí tenkého mobilního pracovního koně, jenž zvládne graficky náročné AAA hry a pracovní aplikace náročné na zdroje, a to vše při dostatečné výdrži baterie pro celodenní používání.

Tenký notebook Triton 17 X s tloušťkou menší než jeden palec je pečlivě zpracovaný a vysoce přenosný. Jeho součástí je leštěná pískovaná textura na pevném kovovém CNC unibody šasi, jemné mikroleptané RGB logo Predator, síťka reproduktorů z nerezové oceli, diamantem broušené zvýraznění a strategicky umístěné větrací otvory. Díky uměleckému a zároveň minimalistickému designu se nenápadně vyjímá v jakémkoli prostředí.

Zbrusu nový Predator Helios Neo 16 (PHN16-71) obsahuje výkonné komponenty, kterými je řada Helios známá, ale nabízí dostupnější cenu. Kromě nejnovějších komponent nejvyšší řady přidává Predator Helios Neo 16 i trochu zábavy, protože na svém mimořádně černém eloxovaném krytu má laserem vyryté šifrované kódy, které vybízejí hráče, aby se pustili do luštění zprávy.

Predator Helios Neo 16 nabídne modely s vysoce výkonnými procesory Intel® Core™ HX 13. generace[1] ve spojení s grafickým procesorem až NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop s maximálním grafickým TDP (MGP) 140 W. Až 32 GB dvoukanálové operační paměti DDR5-4800 MHz[1] a až 2TB PCIe NVMe SSD v režimu RAID 0 zajistí bleskurychlé načítání v nejnáročnějších hrách.

Predator Triton 17 X
Predator Triton 17 X
: Acer

Swift X 16 s procesory AMD Ryzen 7040

Acer Swift X 16 je notebook pro tvůrce a designéry, který poskytuje vysoký výkon a plynulý chod na skvělém OLED displeji s rozlišením 3,2K a s obnovovací frekvencí 120 Hz. Díky sadě výkonných funkcí pro grafické návrhy, 3D vykreslování a střih videa umožňuje Acer Swift X 16 popustit uzdu kreativitě. Je navržen tak, aby pomáhal tvůrcům naplno rozvíjet jejich potenciál.

Notebook určený pro tvůrce přináší podmanivé barvy a jas díky možnosti volby OLED panelu s poměrem stran 16:10, podporou 100% pokrytí barevného prostoru DCI-P3 a se špičkovým jasem 500 nitů. Swift X 16 kombinuje atraktivní design a vysoký výkon. Přichází v 17,9 mm tenkém provedení s procesorem až AMD Ryzen™ 9 7940H a grafikou NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 Laptop s ovladači NVIDIA® Studio Drivers, které pomáhají posunout kreativní projekty na vyšší úroveň.

Nový Acer Swift X 16 se vyznačuje precizním a kvalitně zpracovaným designem s dlouhým předním výřezem pro snadný přístup. Panty a větrací otvory jsou pečlivě ukryty pod hliníkovým povrchem. Tento nově navržený tenký a lehký notebook váží pouhých 1,9 kg, jeho elegantní tělo s tloušťkou 17,9 mm mu poskytuje sebevědomější vzhled a pocit.

Acer Swift X 16
Acer Swift X 16
: Acer

Acer Chromebook Spin 714 - Stvořen pro vysokou produktivitu

Společnost Acer uvedla na trh své nejnovější výkonné konvertibilní Chromebooky Acer Chromebook Spin 714 a Acer Chromebook Enterprise Spin 714. Nová řada Chromebooků, která podporuje potřeby spotřebitelů, rodin i firem, je vybavena novými procesory Intel® Core™ 13. generace, baterií s desetihodinovou výdrží i rychlonabíjením a novými funkcemi.

Uživatelé pracující na cestách a studenti mohou využívat Chromebook 2 v 1 plně a každodenně díky flexibilnímu 360° konvertibilnímu režimu, rychlonabíjecímu stylusu USI a splnění armádních standardů odolnosti.

Nové notebooky Acer Chromebook Spin 714 a Acer Chromebook Enterprise Spin 714 využívají vestavěné podnikové funkce systému ChromeOS, jako je rychlé spouštění, snadné používání a pokročilé zabezpečení. Podporují webové aplikace a aplikace Google Play, takže uživatelé mají přístup ke všem aplikacím, které potřebují pro produktivitu, školu, kreativitu, práci a další.

„Nové notebooky Acer Chromebook Spin 714 a Acer Chromebook Enterprise Spin 714 mají výkon a funkce zvyšující produktivitu, takže jsou ideální pro vedoucí pracovníky a mobilní profesionály, stejně jako pro spotřebitele a studenty, kteří se věnují pokročilejším aplikacím, jako je kódování a střih videa,“ řekl James Lin, generální ředitel divize Notebooky, IT Products Business, Acer Inc.

V souladu se závazkem společnosti Acer vytvářet trvalý pozitivní dopad na životní prostředí podporují notebooky Acer Chromebook Spin 714 a Acer Chromebook Enterprise Spin 714 misi společnosti Earthion a mohou se pochlubit několika ekologickými funkcemi a registrací EPEAT.

Acer Chromebook Spin 714
Acer Chromebook Spin 714
: Acer

TravelMate - Firemní notebooky pro hybridní pracoviště

Notebooky TravelMate jsou poháněny procesory Intel® Core™ vPro 13. generace a vybaveny špičkovými OLED displeji s poměrem stran 16:10, vysokým rozlišením, 65Wh baterií s rychlým nabíjením a dlouhou výdrží a zabezpečeným přihlašováním pomocí čtečky otisků prstů nebo infračervené kamery, které společně splňují požadavky na výkon a mobilitu dnešních hybridních pracovních sil.

Prémiový TravelMate P6 14 je vybaven procesory Intel® Core™ i7 13. generace s designem Intel® Evo™ a 2,8K OLED displejem v tenkém a lehkém šasi.

TravelMate P4 14 s vyšším výkonem je vybaven displejem s rozlišením 2,2K, zatímco TravelMate P4 Spin 14 přichází s displejem WUXGA postaveným na procesorech Intel® Core™ 13. generace, grafických procesorech NVIDIA® GeForce RTX™ 2050 a 65Wh baterii s rychlým nabíjením a dlouhou výdrží.

Cenově výhodný notebook pro firmy TravelMate P2 se dodává se 14“ nebo 16“ displejem a kombinuje funkce, jako je WUXGA displej s poměrem stran 16:10, až 64 GB paměti DDR4 a spolehlivé připojení k internetu s Wi-Fi 6E a 4G LT.

Acer TravelMate P4 14
Acer TravelMate P4 14
: Acer
TravelMate P6 14
TravelMate P6 14
: Acer
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).