Přejít k hlavnímu obsahu

Tento víkend nabízí další dvě šance pro kohokoliv. Vykroč na cestu stát se mistrem ČR

27. 4. 2023 | 12:30 Counter-Strike 2 MČR
Nejlepší česko-slovenský Counter-Strike se vrací na Slovensko. Součástí Tipsport CS:GO Bratislava můžeš být i ty, stačí vykročit na cestu a zabojovat o víkendové otevřené kvalifikaci.
Tipsport CS:GO Bratislava
Tipsport CS:GO Bratislava
Zdroj: PLAYzone

Po dvou turnajích o uplynulém víkendu tu pro vás máme další dvě otevřené kvalifikace. V sobotu 29. a v neděli 30. dubna se každý český a slovenský hráč CS:GO může přijít poprat o účast na druhém velkém turnaji domácí mistrovské sezóny. Nebo si prostě můžete jen přijít zahrát a prožít si pravý kompetitivní zážitek.

Pro účast stačí jen dát dohromady pětičlennou partu a přijít zkusit štěstí. Kvalifikační turnaje se hrají dvoufázovým formátem, až šestičlenné skupiny, kde se utká každý s každým, slibuje pořádnou porci zápasů naprosto pro každého. Ať už jste na jakékoliv skillové úrovni, nejdůležitější je začít. Začni právě teď!

Kdo oplývá vysokými ambicemi, toho bude zajímat, že vítěz každé ze čtyř otevřených kvalifikací postoupí do uzavřené části, kde už se bude hrát o postup mezi nejlepší týmy domácí scény. Do Bratislavy se dostanou jen nejlepší čtyři týmy. Budeš mezi nimi i ty? Cesta je dlouhá, tak na ni o víkendu vykroč správnou nohou.

Harmonogram turnaje Tipsport CS:GO Bratislava
Sobota 22. dubna 13:001. kvalifikace
Neděle 23. dubna 13:002. kvalifikace
Sobota 29. dubna 13:003. kvalifikace
Neděle 30. dubna 13:004. kvalifikace
Víkend 5. až 7. květnaUzavřená kvalifikace
Víkend 12. až 14. květnaSkupinová fáze
Víkend 27. a 28. květnaOffline play-off
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.