Přejít k hlavnímu obsahu

Tomáš Rosický jako Hrdina? Česká legenda se může ukázat v EA Sports FC

25. 4. 2023 | 19:55 EA SPORTS FC 24 Spekulace
Fotbaloví fanoušci se musí rozloučit s titulem FIFA, na jeho místo nastupuje EA Sports FC. Vývojáři z EA Sports pilně pracují na přelomové hře. Mezi novinkami budou i Ikony a Hrdinové. Jedním z testovaných hráčů je podle Fut Sheriffa Tomáš Rosický. Ten by se tak stal třetím bývalým českým fotbalistou s kartou v populární hře.
Tomáš Rosický
Tomáš Rosický
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)

Jen málokterý český fotbalista si ve světe fotbalu udělal takové jméno jako Tomáš Rosický. Šikovný záložník nastupoval za Borusii Dortmund a Arsenal, ukázal se i v Lize mistrů nebo na světovém šampionátu.

Tomáše Rosického brzdila častá zranění, i tak byl ale mezi fanoušky klubů, za které nastupoval, ohromně populární. V Arsenalu působil deset let a loučil se před 60tisícovou standing ovation. A nyní by se mohl dočkat menší odměny také od EA Sports.

Český středopolař se objevil mezi jmény, která by se mohla ukázat ve hře EA Sports FC jako Ikony nebo Hrdinové. Tomáš Rosický by se měl zařadit právě mezi Hrdiny.

Fut Sheriff na Twitteru zmiňuje i další slavná jména. Hráči by se mohli dočkat Vincenta Kompanyho, Arjena Robbena nebo Bobbyho Charltona. 

Aaron Ramsey a Tomáš Rosický
Aaron Ramsey a Tomáš Rosický
: depositphotos.com (s povolením)
Zdroj: Twitter
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).