Přejít k hlavnímu obsahu

EA Sports FC bez přestupáku? Známý leaker informace vyvrací

26. 4. 2023 | 11:45 EA SPORTS FC 24 Spekulace
Fut Sheriff, nejznámější informátor FIFA komunity, odmítl možnost, že by měla další fotbalová hra od EA Sports přijít bez přestupového trhu. Podle něj bude dokonce celý transfer market spojen a hráči na počítači se přidají ke konzolím.
FIFA přestupový trh
FIFA přestupový trh
Zdroj: EA Sports

Přestupový trh je neodmyslitelnou součástí FIFA. Hráči mohou díky transfer marketu obchodovat se svými kartami, vylepšovat si tým a případně zvednou hodnotu svého klubu díky investicím. Výhod přestupového trhu je nespočet.

Nadšence do fotbalové hry od EA Sports tak zneklidnili nedávné informace o tom, že by mohlo EA Sports FC vyjít bez přestupového trhu. Paniku uklidnil Fut Sheriff.

Známý leaker na Twitteru odpověděl na hromadné dotazy komunity. „Přestupový trh bude a bude jen jeden pro PS, Xbox a Origin,“ vyvrátil Fut Sheriff informace o absenci oblíbené součásti FIFA.

Proč se komunita bála?

Leaker FUTZone přišel na začátku dubna s novinkou, která by dle něj mohla dorazit až do připravované pařby EA Sports FC. Podle informací, jež sdílel na Twitteru, testují vývojáři ze slavné společnosti možnost Ultimate Teamu bez přestupového trhu. Důvodem má být dlouho trvající problém kolem zakázaného prodávání FIFA mincí.

EA Sports údajně zkouší dvě verze. Jedna je úplně bez „přestupáku“, druhá je velice podobná té z FIFA Mobile.

FUTZone dál věří, že EA Sports se bude čím dál tím víc přibližovat mobilní verzi.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).