Přejít k hlavnímu obsahu

EA Sports tvoří historii. Španělská liga ponese jméno fotbalové hry

26. 4. 2023 | 18:05 EA SPORTS FC 24 Spekulace
La Liga EA Sports FC. Takový by měl být od příští sezóny oficiální název nejvyšší španělské fotbalové ligy. Společnost EA Sports by tak znovu potvrdila pozici jedničky na trhu. Nová éra fotbalových her EA Sports začíná ve velkém stylu.
Stadion Barcelony
Stadion Barcelony
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)

EA Sports rozjíždí pokračování své fotbalové cesty se vším všudy. Rozchod z FIFA, jak se zdá, EA Sports nijak extrémně neublížil. Zájem fanoušků neupadá, potenciální novinky v dalším ročníku zaplňují internet, do proma se zapojily ty největší celky světového fotbalu.

Teď  se EA Sports rozšíří ještě dál. Oficiální název španělské ligy, jedné z nejsledovanějších fotbalových soutěží světa, kde se nachází týmy jako Real Madrid nebo Barcelona, by měl obsahovat právě název další fotbalové pecky od EA Sports.

Kompletní název soutěže by měl být La Liga EA Sports FC. Oficiální potvrzení ještě ze strany společnosti nebo samotné ligy nepřišlo.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).