Přejít k hlavnímu obsahu

Hvězdy Sparty a Slavie na MČR! Známé tváře ukážou své umění ve FIFA

28. 4. 2023 | 12:25 EA SPORTS FC 24 MČR
David Hovorka a Jakub Pešek budou součástí MČR FIFA powered by Hyundai. V neděli se fotbalové hvězdy postaví po boku svých esportových kolegů ve speciálním showmatchi. Oba borci se navíc dostaví přímo do Vodafone PLAYzone Areny, kde se bude celý víkend odehrávat právě finálový event MČR FIFA powered by Hyundai.
Showmatch MČR FIFA powered by Hyundai
Showmatch MČR FIFA powered by Hyundai
Zdroj: PLAYzone

Nejvyšší domácí fotbalová soutěž se pomalu blíží ke konci, giganti Sparta a Slavia se rvou o titul. V podobné fázi je i esportové klání ve virtuálním fotbálku, kde se představí celkem šest zástupců pražských „S“. Oba světy se pak v neděli spojí v rámci showmatche.

Do Vodafone PLAYzone Areny kromě esportové špičky dorazí i dva borci, kteří jsou zvyklejší spíše na běhání po zeleném pažitu. Jakub Pešek, křídelník AC Sparta Praha, a David Hovorka, donedávna hráč Slavie, v neděli předvedou svůj skill ve FIFA.

Vedle Jakuba Peška se ukáže Jan „The Johny“ Hradil, Davida Hovorku pak doplní MAXXX. Začátek zápasu je naplánován na 14:45.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).