Přejít k hlavnímu obsahu

Rekkles mění po dvanácti letech roli, ve Fnatic pokračovat nebude

29. 4. 2023 | 11:29 League of Legends Přestup
Mluvilo se o tom v posledních měsících dost, teď se to konečně stalo. Martin „Rekkles“ Larsson už nadále nebude hrát v roli ADC. Švédská legenda se stěhuje jen o dům dál, nastupovat bude v budoucnosti jako support. Svým rozhodnutím ale přišel o místo v sestavě organizace Fnatic, která bude hledat nového marksmana.
Martin "Rekkles" Larsson
Martin "Rekkles" Larsson
Zdroj: Michal Konkol/Riot Games (s povolením)

Martin „Rekkles“ Larsson nebude hrát ADC. Zdá se to jako neuvěřitelné, ale taková je realita. Jedno z nejslavnějších ADC v historii League of Legends už nebude do profesionálních zápasů nastupovat s botlane carry. Po dlouhých dvanácti letech mění švédský hráč své místo na Summoner's Riftu.

Nově bude Larsson zastávat roli supporta. Jeho úkolem bude podporovat kolegy v bitvě, dostávat je do výhodných situací a zachraňovat jim život. Přesně opačně, než tomu bylo doposud. Postavení ve hře ale není jedinou páteční změnou.

Organizace Fnatic, do které se Rekkles před začátkem zimního splitu znovu vrátil, oznámila, že po vzájemné dohodě nebude Martin Larsson součástí sestavy. V týmu už pro něj nebylo místo. Jako support bude pravděpodobně pokračovat Henk „Advienne“ Reijenga.

Nového člena ale budou muset Fnatic hledat na pozici ADC. Rekkles je znovu pryč, kdo jej nahradí?

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).