Přejít k hlavnímu obsahu

Ani oskarův dokonalý clutch nestačil. Stateční SINNERS končí v semifinále

30. 4. 2023 | 17:33 Counter-Strike 2 Reportáž
Hříšníci si poprvé v letošním roce měli tu čest zahrát o medaile na mezinárodní scéně. V turnaji CCT Central Europe Series 6 postoupili do finálového dne, kde ale bohužel nestačili na HEET a končí bronzoví. Za uplynulé dny ale mohou být spokojeni se svým výkonnostním posunem.
Tomáš „oskar“ Šťastný
Tomáš „oskar“ Šťastný
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Po čtyřech výhrách bez prohrané mapy dokráčeli SINNERS až do semifinále. Tam na ně čekala francouzská dvojka, tým HEET v čele s parádně střílejícím Bryanem „Maka“ Candou. Tomu se v tomhle zápas nedařilo, spoluhráči jej ale dokonale zastoupili. Pojďme ale popořadě, protože na Nuke dominovali hříšníci.

Vyhraná CT strana 10:5 přinesla dobrý základ, demolice ale pokračovala i po změně stran. Tomáš „oskar“ Šťastný mapu zakončil nekompromisním 1v2 clutchem, kde ani nepotřeboval scope. 16:7, šlo se na Ancient.

Francouzská smečka ale českému soupeři oplatila ukradení map picku i s úroky. Na neprostupný obranný val navázala i po změně stran a výhrou 16:5 srovnala sérii. Na rozhodujícím Vertigu znovu skončila první polovina 10:5, také tady nebyl čas na comeback. SINNERS bohužel byli na špatné straně barikády.

Trojnásobní mistři ČR se ale nemají za co stydět, ba naopak. Se Simonem „KWERTZZ“ Horákem se začínají dostávat do herní pohody, klíčové teď bude ukázat, že nešlo o jednu vlaštovku. Další šance přijdou již brzy.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.