Přejít k hlavnímu obsahu

Rekkles k loňským šamiponům jako support? Zájem je i o Advienna

2. 5. 2023 | 15:11 League of Legends Spekulace
Je to jen několik dní od momentu, kdy Martin „Rekkles“ Larsson oficiálně oznámil přechod na roli supporta. Šokována byla komunita, hráči i samotní Fnatic. Jeden tým ale podle informací portálu Blix nezahálel a začal se o Švéda zajímat. Rekkles je totiž údajně v hledáčku organizace KOI.
Martin "Rekkles" Larsson
Martin "Rekkles" Larsson
Zdroj: Twitter.com/RekklesLoL

Začíná MSI, Evropa se po půl roce znovu ukáže na mezinárodní scéně. Hlavní téma, které komunita řeší, ale nemá s turnajem nic společného.

Svět League of Legends v posledních dnech řeší především situaci Martina „Rekkles“ Larssona a další problémy Fnatic. Švédská legenda se totiž rozhodla pro změnu pozice a nebude nadále nastupovat jako ADC. Rekkles využije svých zkušeností jako support. V černé a oranžové to nebude, další angažmá se ale podle blix.gg rýsuje.

O Larssona se zajímá tým KOI. Celek, který ovládl poslední Summer Split a postoupil do play-off světového šampionátu, je letos daleko za očekáváním. Neideální výsledky by mohl odnést support Adrian „Trymbi“ Trybus. Právě na jeho místo má mít Rekkles zálusk.

Velezkušený hráč ale není podle blix.gg jediným kandidátem. Dalšími možnostmi jsou Théo „Zoelys“ Le Scornec nebo Henk „Advienne“ Reijenga.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).