Přejít k hlavnímu obsahu

Kolem streamerova domu se střílelo. Vytáhl vlastní pušku a vyrazil do boje

4. 5. 2023 | 16:00 Twitch
Živé vysílání streamera 50calapr bylo doplněno o nebezpečnou skutečnost. Kolem jeho domu totiž byla slyšet střelba. Streamer se po chvíli rozhodl popadnout vlastní pušku a vyrazil po zvuku střelby. Po chvíli se vrátil i s vysvětlením, co se stalo.
Ilustrační foto
Ilustrační foto
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)

Byl to den, jako každý jiný.  Streamer 50calapr hrál oblíbený Escape from Tarkov. Když ovšem před jeho budovou zazněla série výstřelů, z obyčejného dne se stal děsivý zážitek. Nejprve se streamer na krátko ukryl, po hlasitějších výstřelech ale rychle popadl zbraň a odešel z místnosti. Jednalo se o pořádnou pušku a útočníky by tak rozhodně překvapil.

Později sám potvrdil, že nikdo nebyl zraněn a že úřady incident vyšetřují. „Byla to projížďka související s drogami nebo gangem. Naštěstí nebyl nikdo zraněn. Vystřelili ale skleněné dveře mého bytového komplexu, takže je to na hovno. Je to tu drsné“, řekl. „Není to poprvé, co se tu něco pod**alo. Je to levný nájem a já jsem student denního studia na vysoké škole,“ odpovídal na zvědavé otázky.

Několik diváků vtipkovalo, že mít zbraň tak blízko streamovacího setupu bylo pro hráče Escape from Tarkov velmi typické. „Vybrali si nejhorší typ streamera, na který se dá střílet. Hráči Tarkova vždy mají zbraň po ruce,“ vtipkoval jeden z diváků.

Ilustrační foto
Ilustrační foto
: depositphotos.com (s povolením)
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.