Přejít k hlavnímu obsahu

Nejhorší přezdívka v historii? Doufám, že ji každý vyslovuje po písmenu, říká hráč

5. 5. 2023 | 08:50 VALORANT Zajímavost
Čínský hráč Zhang Juncheng z týmu Attacking Soul Esports na sebe upoutal pozornost komunity nejenom díky svým výkonům. Jeho jedinečná přezdívka bude dělat komentátorům především ze západu pořádný problém, ale to byl jeho záměr od samého počátku.
Zhang „hfmi0dzjc9z7“ Juncheng
Zhang „hfmi0dzjc9z7“ Juncheng
Zdroj: PentaQ

Po překvapivé kvalifikaci čínského týmu Attacking Soul Esports na Masters Tokyo se oči VALORANT komunity upřely především na jednoho člena sestavy. Během rozhovoru Zhang Juncheng odhalil, že jeho jméno je odrazem jeho celého života, který se vyznačoval „zvláštní a nekonvenční“ povahou.

Hráč s šílenou přezdívkou hfmi0dzjc9z7 dále prozradil, že jeho jméno bylo záměrně vytvořeno tak, aby bylo náročné na výslovnost. Ve skutečnosti se tajně těší z představy, až uslyší komentátory zápasit s jeho jménem. „Doufám, že každý dokáže přečíst mé jméno písmeno po písmenu,“ usmíval se na kameru.

Navzdory potížím s vyslovením jeho jména našla komunita chytré alternativy. Například „Alphabet Brother“ (字母哥) nebo „hfmi“, jak je uvedeno na plakátu na sociálních sítích organizace Attacking Soul Esports. Nicméně jak hráč zdůraznil, je pro něj důležité vyslovovat jeho přezdívku písmeno po písmenu.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.