Přejít k hlavnímu obsahu

Už zítra! Bratislava přivítá nejlepší domácí CS:GO, lístky stále v prodeji

26. 5. 2023 | 15:12 Counter-Strike 2 MČR
Po loňské premiéře se prestižní seriál Tipsport CS:GO Road to MČR vrací na Slovensko. To nejlepší z domácí CS:GO scény uvidí Bratislava, místem konání bude Cinema City Aupark.
Tipsport CS:GO Bratislava
Tipsport CS:GO Bratislava
Zdroj: PLAYzone

Po úspěšném startu letošního ročníku Tipsport MČR CS:GO se mistrovský seriál přesouvá do Bratislavy. Tam, kde jsme se loni ukázali poprvé a ukázali světu i účastníky dnešního Majoru, opět přineseme to nejlepší domácí CS:GO. Přijďte podpořit své oblíbené týmy 27. a 28. 5. do Cinema City v bratislavském Auparku.

Tipsport CS:GO Bratislava
Tipsport CS:GO Bratislava
Foto: PLAYzone

V kině jste zvyklí na parádní podívanou, ale my jsme připraveni vám ukázat, že Counter-Strike: Global Offensive a samotný esport umí nabídnout mnohem víc – pořádnou show! Těšit se můžete na čtyři špičkové týmy, které úspěšně prošly skupinovou fází. SINNERS, Sampi.Tipsport, Dynamo Eclot a Entropiq prokázali své kvality a jsou připraveni uspět. O vystoupení těch nejlepších domácích borců nikdo nechce přijít.

    Kurzy na vítěze turnaje
    SINNERS1.80
    Dynamo Eclot2.75
    Sampi.Tipsport5.80
    Entropiq20.00

    O víkendu 27. a 28. května to ale skutečně bude vřít. Publikum v Cinema City Aupark pojme téměř 500 diváků, což už je pořádný a hlučný kotel. Věříme, že se nám společně podaří sál naplnit a všichni si užijeme jízdu, na kterou Slovensko nezapomene. Vstupenky jednotné kategorie jsou v prodeji za 10 a 15 euro na jednotlivé dny, na celý víkend můžete dorazit za hezkých 20 euro. Tipsport CS:GO Bratislava se na vás těší!

    Zápasový harmonogram:

    Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.