Přejít k hlavnímu obsahu

Chceš si zahrát CS:GO turnaj? Před příchodem CS 2 máš jednu z posledních možností!

24. 5. 2023 | 08:55 Counter-Strike 2 Turnaj
Fanoušci Counter-Striku jsou již zajisté natěšení na vydání nové verze, mimo to nám do finále spěje Tipsport CS:GO Bratislava, na dveře klepe i LORGAR Cup. Ideální čas si pořádně zatrénovat a zkrátit si čekání sérií dvou komunitních turnajů!
Alienware CSGO turnaje
Alienware CSGO turnaje
Zdroj: PLAYzone

Nekompromisní gamingové vybavení legendární značky, přesně tak jsou popisovány produkty Alienware, které se zaměřují především na hráče! Herní mašiny této značky jsou navrženy s nejvyšší precizností pro ty nejnáročnější uživatele, kromě kvalitních komponentů se chlubí i unikátním designem.

Společně jsme si pro vás s touto skvělou značkou připravili dva turnaje ve hře CS:GO, ve kterých nejlepším hráčům rozdáme finanční odměnu v celkové hodnotě 4 000 Kč! Ba co víc, turnaje přichází v době, kdy vrcholí Tipsport CS:GO Bratislava, můžete si tak zkrátit čekání na to nejlepší CSko u nás nebo potrénovat potrénovat na nadcházející kvalifikace LORGAR Cup.

Alienware
Alienware
Zdroj: Alienware

Turnaje se uskuteční ve středu 17. května a 24. května. Na hráče čeká map pool v podobě standardních kompetitivních map. Hraje se systémem single-elimination, na zaváhaní tak v turnaji není prostor.  Každý turnaj má vlastní dotaci 2 000 Kč, která čeká na top 2 týmy v turnaji. Více informací naleznete v profilech turnajů, které naleznete v našem katalogu

My jen doufáme, že si přijdete zahrát a turnaje si co nejvíce užijete.

Alienware CSGO turnaje
Alienware CSGO turnaje
Zdroj: PLAYzone
Harmonogram Alienware CS:GO komunitních turnajů:
DatumTurnaj
Středa 17. května od 18:00Alienware CS:GO 5v5 komunitní turnaj #1
Středa 24. května od 18:00Alienware CS:GO 5v5 komunitní turnaj #2
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!