Přejít k hlavnímu obsahu

Komunitní turnaje nebrzdí, přijď se ukázat do Rocket League série!

12. 6. 2023 | 08:10 Rocket League Turnaj
Je libo Rocket League? Pak jsi na tom správném místě, jelikož s partnerem Samsung vám přinášíme rovnou čtyři turnaje. Nebude chybět zajetá klasika 3v3, ale ani oblíbená 2v2, na své si přijde každý! Vstup je navíc otevřený všem, tak proč to nezkusit? Registrace jsou otevřené, tak upaluj a zajisti si své místo v turnajích!
SAMSUNG Rocket League turnaje
SAMSUNG Rocket League turnaje
Zdroj: PLAYzone

Vytvořit lepší svět, toť je neskromná vize, která pohaní Samsung již od jeho vzniku v roce 1938. Tato společnost přináší kvalitní produkty od mobilů až po monitory. Pro hráče můžou být zajímavé herní monitory Oddysey  G65B.

A právě s tímto partnerem jsme si připravili čtyři turnaje ve hře Rocket League, ve kterých si hráči zahrají o zajímavý prize pool 8 000 Kč. Turnaje jsou otevřené všem, tak neváhej a zaregistruj se i ty!

Minulá série se vyvedla, na hráče tak čeká opět stejný formát. Čtyři turnaje, dva 2v2 a dva 3v3, nabídnou odměny v celkové hodnotě 8 000 Kč pro ty nejlepší. Pro konkrétní specifika, doporučujeme si tak projít náš katalog turnajů.

Hracími dny jsou opět pondělky, nezapomeňte si tak následující čtyři týdny zarezervovat ve svém kalendáři. Doufáme, že si turnaje účastníte, dojdete co v největším počtu a ať se podaří vyhrát těm nejlepším! Nejdůležitější je ale se dobře bavit.

Harmonogram SAMSUNG Rocket League komunitních turnajů:
Datum:Turnaj:
Pondělí 22. května od 18:00SAMSUNG Rocket League 3v3 komunitní turnaj #1
Pondělí 29. května od 18:00SAMSUNG Rocket League 2v2 komunitní turnaj #2
Pondělí 5. června od 18:00SAMSUNG Rocket League 3v3 komunitní turnaj #3
Pondělí 12. června od 18:00SAMSUNG Rocket League 2v2 komunitní turnaj #4
SAMSUNG Rocket League turnaje
SAMSUNG Rocket League turnaje
Zdroj: PLAYzone
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!