Přejít k hlavnímu obsahu

Sázkaři nejvíce věří Dynamu Eclot, výhra skupiny SINNERS tak lákavá není

12. 5. 2023 | 10:38 Counter-Strike 2 MČR
Skupinové fáze Tipsport CS:GO Bratislava startuje v pátek po poledni čtyřmi zápasy ve skupině A. Těšit se můžete na čtveřici v čele s Dynamem Eclot a Sampi.Tipsport. Sobotě pak bude patřit skupina B, kde najdeme SINNERS, ale také Cryptovu a Entropiq. Kdo uspěje a postoupí?
Tipsport CS:GO Bratislava
Tipsport CS:GO Bratislava
Zdroj: PLAYzone

Skupina A má jasné dva hlavní favority. Na celkovou výhru skupiny bookmakeři nejvíce favorizují Sampi.Tipsport, suverénně nejvíce tiketů si ale sázkaři podali na Dynamo Eclot, obhájce prvenství z Prahy.

Na dva zbylé týmy v „áčku“ nikdo ještě štěstí nezkusil. Skupině B v kurzové nabídce jednoznačně dominují SINNERS, více fanoušků si tak našla Cryptova. UNiTY naopak platí za outsidera celé skupinové fáze.

Skupina ASkupina B
Sampi.Tipsport2.15SINNERS1.24
Dynamo Eclot3.20Entropiq7.00
ENTERPRISE5.50Cryptova8.00
Entropiq Future6.50UNiTY25.00
Tipsport CS:GO Bratislava
Tipsport CS:GO Bratislava
Foto: PLAYzone

Nejatraktivnější jsou ale tradičně sázky na samotné zápasy. Aktuálně jsou misky vah u třech duelů prvního kola jednoznačně jednostranné, skoro nerozhodně je to v počtu tiketů jen mezi Cryptovou a Entropiq. Ostravský celek, jakožto nasazený tým, je ale o něco málo lákavější, díky čemuž se kurzy postupně srovnávají. BO1 duely ale umí být nevyzpytatelné, tak uvidíme, jestli se stovky náruživců u favoritů nespálí.

Kurzy na vítěze 1. kola
Dynamo Eclot vs. ENTERPRISE
Kurzy na vítěze: 1.55 x 2.20
Sampi.Tipsport vs. EIQ Future
Kurzy na vítěze: 1.40 x 2.60
SINNERS vs. UNiTY
Kurzy na vítěze: 1.10 x 5.27
Entropiq vs. Cryptova
Kurzy na vítěze: 1.65 x 2.07

Starší 18 let mají samozřejmě na výběr z desítek různých příležitostí. Kromě vítězů skupin nebo zápasů se dá sázet na dílčí aspekty jednotlivých zápasů, nebo třeba rozmanitou nabídku všemožných handicapů či přesných výsledků. Pokud máte v některých týmech své oblíbence, vybrat si můžete třeba jejich počet killů.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.