Přejít k hlavnímu obsahu

České a slovenské týmy v boji o 15 tisíc dolarů. Přihlásit se můžeš i ty!

5. 6. 2023 | 20:00 Counter-Strike 2 Turnaj
Pořadatelé každoroční soutěže CEE Champions letos přichází s novinkou jménem LORGAR Cup. Chtějí se tak rozloučit se CS:GO, než v létě pravděpodobně dorazí Counter-Strike 2. O prize pool ve výši 325 tisíc korun se utkají týmy z Česka, Slovenska, Ukrajiny, Rumunska a Bulharska.
LORGAR Cup
LORGAR Cup
Zdroj: CEE Champions

Konec jara si čeští a slovenští hráči Counter-Strike: Global Offensive mohou zpříjemnit pravidelnými turnaji na našem portále. Po MČR kvalifikacích a chystané sérii komunitních turnajů nyní přichází také LORGAR Cup – mezinárodní soutěž s národní CZ/SK částí, ve které se může pokusit dostat do Evropy naprosto každý. Odnést si jednu z cen může skutečně kdokoli, během turnaje totiž budou navíc probíhat lokální giveawaye.

Tipsport CS:GO Bratislava
Tipsport CS:GO Bratislava
Foto: PLAYzone

Do bojů o celkový prize pool 15 tisíc dolarů se může zapojit každý. Stačí se jen přihlásit do jednoho ze dvou kvalifikačních turnajů. Ten první proběhne v květnu, a pokud neuspěješ, budeš mít dost času na přípravu na druhý, červnový turnaj. Z každé kvalifikace postoupí dva nejlepší týmy, vítězové si navíc odnesou 5x LORGAR Rapax 701 a 5x podložku Main 139. Neváhej a začni se připravovat už teď, těšíme se na tvou účast!

Harmonogram národní části:
Sobota 20. května1. otevřená kvalifikace
Sobota 10. června2. otevřená kvalifikace
Neděle 11. červnaUzavřená kvalifikace

V uzavřené části kvalifikačního cyklu doplní čtyři týmy z otevřených turnajů kvarteto pozvaných celků na základě aktuální MČR klasifikace. Porovnat síly tak můžete s domácí špičkou a svými hráčskými idoly. Svou účast již potvrdily čtyři přední týmy – Dynamo Eclot, Cryptova, ENTERPRISE a SINNERS AC.

Z uzavřené kvalifikace postoupí do evropské části tři CZ/SK sestavy, které budou nejlépe připraveny vyzvat ukrajinskou, rumunskou a bulharskou konkurenci o 325 tisíc korun. Prize pool si rozdělí nejlepší trio, na čtvrtý tým budou čekat herní křesla Embrace 533 a ostatní účastníci si odnesou sluchátka Noah 701.

LORGAR Cup
LORGAR Cup
Foto: CEE Champions
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.