Přejít k hlavnímu obsahu

Nadvláda SINNERS a DNE. MATYS pálil ostrými, Pechyn na to byl sám

17. 5. 2023 | 10:00 Counter-Strike 2 MČR
STATISTIKY | Skupinová část Tipsport CS:GO Bratislava je minulostí, play-off kompletní. SINNERS a Dynamo Eclot vyhráli své skupiny a ovládli tak i individuální statistiky. Parádně to střílelo i Matúši „MATYS“ Šimkovi ze Sampi.Tipsport. Z vypadnuvších týmů se vysoko dostal Martin „Pechyn“ Pechoušek, s K/D 1.35 byl zdaleka nejlepším hráčem ENTERPRISE.
KWERTZZ a MATYS
KWERTZZ a MATYS
Zdroj: PLAYzone

Top 7 patřila vítězům

Co se týče statistiky K/D, v ní naprosto jednoznačně vládly mančafty, které ovládly jednotlivé skupiny - SINNERS a Dynamo Eclot. Na nejvyšší příčce se s 1.94 K/D nachází velezkušený sniper a legenda českého Counter-Striku Tomáš „oskar“ Šťastný. Za ním je hříšný kolega Simon „KWERTZZ“ Horák s 1.76 K/D.

Na následujících pěti příčkách jsou pak hned čtyři borci reprezentující Dynamo Eclot - Guy „anarkez“ Trachtman, Filip „K1-FiDa“ Dvořák, Martin „Dytor“ Handl a Vojtěch „Valencio“ Mydlář. Mezi pardubické kvarteto se vměstnal Jindřich „ZEDKO“ Chyba.

Pechyn a dlouho nic

Za sedmičkou střelců ze SINNERS a Dynama Eclot se tyčí Martin „Pechyn“ Pechoušek. 25letý hráč ENTERPRISE se i přes dva prohrané zápasy svého celku vyšplhal na 1.35 K/D. O parník tak převýšil všechny své spoluhráče.

Druhým nejpilnějším zabijákem z ENTERPRISE byl Martin „zur1s“ Sláma s 1.04 K/D. Ostatní borci z EP se pak nepřehoupli přes jedničku, na dně celého turnaje se pak nachází Michal „leckr“ Kadlíček s 0.59 K/D.

Tipsport CS:GO Bratislava

MATYS ve formě

Matúš „MATYS“ Šimko se během skupinové fáze Tipsport CS:GO Bratislava ukázal v parádním rozpoložení. Slovenský player se vytáhl na vrchol hned několika statistik. První byl v počtu entry killů (29), killů (160) a headshotů (99). Procento headshotů měl třetí nejlepší s 61.88%.

Král clutchů AJTT

Nikdo nebyl v dosavadním průběhu Tipsport CS:GO Bratislava tak přesný v clutch situacích jako Filip „AJTT“ Dolenský. 21letý rifler ukázal klid a výbornou mušku.

Hned v sedmi případech byla hvězda Entropiqu úspěšná v 1v1 situaci. Dvakrát zvládl bývalý hráč Brute 1v2, jednou strčil sám do kapsy hned tři protivníky.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).