Přejít k hlavnímu obsahu

FIFA turnaj o 50 tisíc korun! Registrace v plném proudu

19. 5. 2023 | 12:55 EA SPORTS FC 24 Turnaj
Nová vůně? Nová Výzva! Společnost STR8 představuje na českém a slovenském trhu novou vůni s názvem GAME. Spolu s ní spouští výzvu pro všechny nadšence hry FIFA 23 a majitelů PlayStation 5. Zkus své štěstí, vyhraj 50 000 Kč, zažij moře zábavy a zařaď se mezi elitu FIFA hráčů u nás
FUT Challenge
FUT Challenge
Zdroj: FUT Challenge

Výzva spojená s novou vůní nese název FUT Challenge powered by STR8 GAME. Jak už název napovídá, bude se odehrávat ve hře FIFA 23 v herním módu FIFA ULTIMATE TEAM na nové generaci konzolí PlayStation 5. Celá výzva potrvá zhruba měsíc a půl. Nejprve se budou konat kvalifikační turnaje, velké finále pak proběhne 24. 6. 2023 od 10.00 v nejmodernějším esportovém centru v České republice, ve Vodafone PLAYzone Areně na pražském Chodově. Hrát se bude o krásných 50 000 Kč a věcné ceny, které si rozdělí 4 nejlepší hráči.

Registruj se do turnaje!

Ve Vodafone PLAYzone Areně ale nebude program jen pro účastníky turnaje. Na své si přijdou i návštěvníci, pro které budou připraveny aktivity v podobě turnaje ve VR hře Beat Saber, volné hraní na PC po dobu akce, setkání s vybranými influencery a živá malba obrazu z akce přímo mezi návštěvníky. Navíc po celý den budou diváky čekat soutěže o vyvoněné ceny. Zkrátka zábava pro všechny věkové kategorie. Říkáš si, že to bude fakt našlapaný den? To ale není všechno!

FUT Challenge

Velkolepé zakončení celého dne odstartuje after párty od 21.00, kdy se Vodafone PLAYzone Arena promění v párty prostor a návštěvníci si užijí live vystoupení známého rappera Robina Zoota. Vystoupení se uskuteční ve spolupráci s youtubovým kanálem The Mag. Celému večeru dodá zlatou korunu dvouhodinový live set DJ Upliftra, který je československou hvězdou na poli hardstylu. Podobné zakončení mívají například světové festivaly DreamHack, kde tento styl hudby už je jejich neodmyslitelnou součástí.

Připraveno toho bude pro návštěvníky hodně, takže si v kalendáři označ datum 24. 6. 2023 červeným vykřičníkem a doraz na den plný zábavy, soutěží, napínavých profesionálních esportových zápasů a našlapanou after párty. Půjde o závěrečný a zároveň poslední turnaj v sezóně FIFA 23, protože FIFA od dalšího vydání v září změní svůj název.

Na závěr bychom tímto chtěli poděkovat společnosti Sarantis, výrobci vůně značky STR8 GAME, za možnost vytvořit něco nového pro esportové hráče a fanoušky hry FIFA, za propojení esportu, hudby a umění!

FUT Challenge
Štítky: fifa, turnaj
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).