Přejít k hlavnímu obsahu

OFICIÁLNĚ: Francouzská legenda definitivně ukončila kariéru

20. 5. 2023 | 19:43 Counter-Strike 2 Přestup
Kenny „kennyS“ Schrub se rozloučil s kompetitivním hraním. Své rozhodnutí s fanoušky sdílel po úvodním semifinále BLAST.tv Paris Majoru. Nejvíce se kennyS proslavil v dresu Team EnVyUs a G2 Esports. Naposledy reprezentoval organizaci Falcons. V roce 2015 dosáhl Schrub na životní úspěch, když ovládl CS:GO Major.
KennyS ukončil kariéru
KennyS ukončil kariéru
Zdroj: Falcons

Lepší rozlučku si francouzský sniper Kenny „kennyS“ Schrub mohl jen těžko přát. Před desetitisícovým pařížským publikem ohlásil svůj konec. V profesionální kariéře nebude nadále pokračovat. Do kroniky Counter-Striku se zapíše jako jeden z nejlepších sniperů historie.

KennyS nastartoval svou kariéru ještě ve verzi Source, hlavní průlom ale přišel v Global Offensive. Na vůbec prvním Majoru se tehdy 18letý sniper představil jako zástupce Recursive eSports. Po angažmá v Clan-Mystik a Titan zakotvil v EnVyUs

V Kolíně to stačilo jen na druhý flek. V rumunské Kluži už ale Schrub dosáhl na absolutní vrchol a vyhrál Major. Měl to být jeden z mnoha úspěchů. Jenže to byl jeden z posledních.

Naposledy se na nejvyšší stupínek kennyS vyšplhal v roce 2017 v rámci DreamHack Masters Malmö. Od té doby to byl samý neúspěch a trápení. V březnu roku 2021 byl posazen v G2 na lavičku, ani anabáze ve Falcons nebyla ideální.

20. května 2023 nastal oficiální konec příběhu slavného snipera.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).