Přejít k hlavnímu obsahu

Předpoklady dle HLTV.org: O víkendu se rozhodne o novém domácím vládci

23. 5. 2023 | 11:05 Counter-Strike 2 Žebříček
Jedním z oblíbených parametrů, jak porovnat domácí týmy, je skrze celosvětový žebříček od portálu HLTV.org. Letos sice na Tipsport CS:GO Bratislava neuvidíme TOP 30 a TOP 40 tým jako před rokem, ale i tak se můžeme těšit na velkou bitvu. Bodově jsou totiž účastníci vyrovnaní.
SINNERS na Tipsport MČR CS:GO
SINNERS na Tipsport MČR CS:GO
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Aktuální CZ/SK v HLTV žebříčku jsou SINNERS. Po propadu až na 90. místo se pomalu vrací nahoru a po pondělní aktualizaci drží 69. pozici. Jen o čtyři místa níže však najdeme Dynamo Eclot, které jde postupně také vzhůru. Bodově je na tom navíc úplně stejně, takže každý jeden zápas může mezi nimi rozhodovat.

Jen o další čtyři příčky níže jim ale dýchá na záda smečka Sampi.Tipsport, jež má na 77. pozici pouze o jediný bod méně. Výčet účastníků Tipsport CS:GO Bratislava uzavírají Entropiq, kteří ale na Slovensko zavítají v jiném, neoficiálním složení. V HLTV žebříčku mají polovinu bodů co domácí lídr a drží 107. místo.

Tipsport CS:GO Bratislava
Tipsport CS:GO Bratislava
Foto: PLAYzone

Také pražská organizace se ale musí pořádně otáčet. O čtyři příčky níže najdeme ENTERPRISE se stejným počtem bodům, Cryptova pak má o jediný bod méně. Elitní šestka se tak dělí na hezky vyrovnané trojice. V Bratislavě ale uvidíme jen čtyři týmy, které si to rozdají nejen o titul. Kup si lístek a buď u toho s námi!

Aktuální CZ/SK špička dle HLTV.org:

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.