Přejít k hlavnímu obsahu

Pozvánky na LORGAR Cup: Nechybí Dynamo Eclot, Cryptova či ENTERPRISE

24. 5. 2023 | 09:33 Counter-Strike 2 Turnaj
LORGAR Cup v červnu přivítá týmy z pěti evropských zemí. Jak bývá zvykem, Česko a Slovensko mají společnou národní kvalifikaci. Ta se skládá z otevřené a uzavřené části, do níž už známe pozvané týmy. Probojovat se mezi domácí špičku může každý, druhý turnaj vás čeká 10. června.
LORGAR Cup
LORGAR Cup
Zdroj: CEE Champions

První domácí kvalifikace na LORGAR Cup nejlépe vyšla týmu GLORE, jenž si kromě postupu odnesl i jednu z věcných odměn, 5x LORGAR Rapax 701. Do uzavřené části jej z prvního turnaje doprovodí eSuba.

Druhý otevřený turnaj na vás čeká 10. června, tedy pouhý den před uzavřenou kvalifikací o postup do Evropy. Díky termínu ale máte spoustu času na přípravu, takže se těšíme na vaše heroické výkony.

Tipsport CS:GO Bratislava
Tipsport CS:GO Bratislava
Foto: PLAYzone

Nově už známe také zvučná jména, která obdržela pozvánku přímo do uzavřené kvalifikace. Jako první se do boje o 15 tisíc dolarů přihlásily Dynamo Eclot a Cryptova, ty později doplnily týmy ENTERPRISE a SINNERS AC. Pro hráče tak může jít o další přidanou motivaci, vyzvat celky z domácí špičky se každý den nepoštěstí.

Mezi vítěze se ovšem můžete zapojit i bez účasti v turnaji! Pořadatelé totiž pořádají jak lokální, tak globální giveaway. Dohromady je ve hře 39 cen, zapojit se do slosování je navíc jednoduché. Stačí plnit úkoly na oficiálním webu (EN) a každý den získávat body do soutěže. Všichni výherci budou vylosováni 9. června.

Harmonogram národní části:
Sobota 20. května1. otevřená kvalifikace
Sobota 10. června2. otevřená kvalifikace
Neděle 11. červnaUzavřená kvalifikace
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.